fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Presenten un esborrany del pressupost per a 2017 “responsable, realista i compromés amb l’ocupació i el benestar dels alcorins”

Presenten un esborrany del pressupost per a 2017 “responsable, realista i compromés amb l’ocupació i el benestar dels alcorins”

El Govern de l’Alcora ha presentat a la resta de grups municipals la proposta de pressupost per a l’exercici 2017, un pressupost que enguany ascendeix a 11,1 milions d’euros.

Segons expliquen des de l’equip de govern “s’ha treballat durant dos mesos en aquest esborrany, estudiant també les propostes de l’oposició” ja que l’objectiu és “aprovar-ho amb el màxim consens possible”.

Es tracta d’uns pressupostos “responsables i realistes, compromesos amb l’ocupació, la generació d’oportunitats i el benestar dels alcorins i alcorines”, que serviran per tal de “seguir millorant i transformant el nostre municipi”, destaquen.

Amb la proposta de pressupostos per a 2017 es consoliden els pilars “irrenunciables” per a l’equip de govern.

D’una banda, destaquen la “aposta decidida” per l’ocupació i la promoció econòmica, fent un “especial esforç” en la generació d’oportunitats laborals, la dinamització de l’activitat econòmica del municipi, les accions formatives i les iniciatives encaminades a emprenedors i emprenedores, entre d’altres.

Cal destacar que s’ha incrementat quasi un 20% el pressupost per a contractació directa de personal a través de les brigades d’ocupació, arribant als 197.000 €.

D’altra banda, es contempla “un increment de més de 50.000 € en ajudes orientades a millorar el benestar i la qualitat de vida de tots els alcorins i alcorines”, a més, les partides per a polítiques inclusives “mantenen el considerable augment que es va dur a terme a l’actual pressupost”.

“També la inversió en educació es manté en l’alt nivell de 2016 amb una previsió de 30.000 €”, indiquen, destacant que “aquesta xifra es va incrementar en un 100% en relació als pressupostos de 2015”.

Així mateix, la proposta de pressupost per a 2017 inclou una partida específica per “continuar amb el projecte de recuperació i posada en valor de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda”.

I entre altres inversions, contempla “importants projectes per seguir millorant els edificis municipals”: Centre de Dia (40.000 €), Casa de la Música (53.100 €), biblioteca municipal (25.000 €), piscina coberta (20.000 €), entre uns altres.

“També es continuarà en la línia de millorar els parcs i jardins del municipi, destinant al voltant de 40.000 €”, ressalten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.