fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sanitat preveu reformar els grans hospitals de Castelló el pròxim any

Sanitat preveu reformar els grans hospitals de Castelló el pròxim any

En concret, 5,66 milions per al General de Castelló; 4,74 per al Provincial; 1 milió per a la Plana i un altre per a Vinaròs.

La Conselleria de Sanitat i Salut Pública preveu reformar els quatre grans centres hospitalaris de la província de Castelló l’any pròxim. Els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2022 contenen dotacions inversores per a l’Hospital General de Castelló, La Plana, el Provincial i el Comarcal de Vinaròs.

En concret, 5,66 milions per al General de Castelló; 4,74 per al Provincial; 1 milió per a la Plana i un altre per a Vinaròs. En el cas d’aquests, es tracta d’obres d’ampliació en sengles projectes taxats en 15 i 14,5 milions d’euros. D’aquesta manera, caldrà veure si es poden iniciar aquestes obres, de les quals encara no es coneixen els projectes constructius.

Sens dubte, la sanitària és una de les partides més importants de Castelló en el desglossament inversor per províncies que recull el projecte de Pressupostos de la Generalitat. Segons detallen fonts del Consell, al territori castellonenc està previst que arriben 167 milions en diferents obres, la qual cosa suposa un increment del 14,4% respecte dels 146 pressupostats per a aquest 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.