fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S’obren les votacions per als Pressupostos Participatius de 2016 en Vila-real

S’obren les votacions per als Pressupostos Participatius de 2016 en Vila-real

La Regidoria de Participaci贸 Ciutadana de l’ajuntament de Vila-real, ha obert el per铆ode de votaci贸 de les propostes a incloure en els Pressupostos Participatius, que es perllongar脿 fins al pr貌xim 26 de novembre, tant de forma presencial com telem脿tica, a trav茅s del web:聽http://pressupostosparticipatius.vila-real.es.

Despr茅s de la recollida de propostes, oberta a tota la ciutadania, tant a associacions com a persones independents, el F貌rum de Pressupostos Participatius va celebrar una nova sessi贸, en la qual els representants del Consell de Participaci贸 Ciutadana van seleccionar aquelles propostes m茅s rellevants que ara se sotmeten a la votaci贸 de la ciutadania. Els ve茂ns i ve茂nes interessats a participar poden escollir les tres propostes que consideren m茅s priorit脿ries fins al 26 de novembre. Una etapa en la qual es podr脿 participar de forma presencial, acudint a l’Ajuntament a la secci贸 d’Atenci贸 i Tr脿mits (planta baixa), o a les pr貌pies associacions de ve茂ns dels diferents barris i tamb茅 a trav茅s del web.

“Un any m茅s, els ciutadans tornaran a estar implicats en la presa de decisions de qu猫 es fa amb els seus impostos i podran opinar sobre all貌 que els resulta m茅s prioritari, de forma democr脿tica i plural”, explica el regidor de Participaci贸 Ciutadana, Xavier Ochando, qui ha recordat que “quan vam arribar al govern municipal en 2011, la participaci贸 ciutadana era quasi inexistent i les portes de l’Ajuntament estaven tancades als vila-realencs. Ara mirem als ulls a les persones i les fem part铆cips de tot el que ocorre a la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.