fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Transparència fa públic el cost de l’Arenal Sound 2015 als sis mesos del festival

Transparència fa públic el cost de l’Arenal Sound 2015 als sis mesos del festival

El Portal de Transparència que dirigeix el bloc Compromís-Podem emet la dada que passa dels 103.349,33 euros de 2014 als 120.932,36 euros de 2015.

El Portal de la Transparència de l’Ajuntament de Borriana ha fet públic sis mesos després de la celebració del festival de música Arenal Sound el cost que va suposar per al consistori el desenvolupament d’aquest esdeveniment musical. Mig any després de la seua convocatòria, la coalició confirma que la despesa de la cita musical va ser de 120.932,36 euros, amb una diferència respecte a 2014 de 17.583,03 euros, ja que el cost en 2014 es va situar en 103.349,33 euros. Una despesa que en 2016 no compta amb partida específica, tal com revela el pressupost aprovat el desembre passat per la coalició de govern.

El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha celebrat que finalment s’haja donat coneixement d’aquesta xifra. Resultat que ja va ser reivindicat durant el passat ple de desembre pel portaveu del partit, Juan Fuster, atenent al fet que les despeses del festival, compliments 5 mesos de la seua convocatòria, encara no s’havien fet públics.

La regidoria de Transparència, que dirigeix el regidor Cristofer del Moral en la localitat, finalment ha emés la dada “de la qual cosa ens alegrem, ja que creiem que hi ha hagut temps més que suficient perquè el resultat econòmic fóra públic i es coneguera per part de la ciutadania” ha explicat el regidor popular.

D’altra banda, “sorprén que sent conscients que la cita musical suposa un cost a les arques municipals, el pressupost que han aprovat el desembre passat per a 2016 no preveja partida específica. Quan a més”, ha postil·lat Fuster, “va ser una demanda que va sol·licitar amb vehemència el passat mandat el partit que avui ocupa l’alcaldia, el PSPV”.

“Per a nosaltres el festival és una inversió d’innegable repercussió econòmica i promocional per a Borriana”. Per açò, “sent conscients que té uns costos, com constata el resultat de 2015, seria assenyat contemplar una partida per a poder afrontar el seu finançament”. “Fer-ho, tal com el PSPV ho ha reivindicat durant anys com a oposició. Ara que són govern, seria una bona mesura ser conseqüents amb les seues demandes”.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published.