fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Tres noves ofertes de treball dins del Pla Ocupació Local Morella

Tres noves ofertes de treball dins del Pla Ocupació Local Morella

A través del Pla d’Ocupació Local junt a les ajudes del Servef, l’ajuntament ofereix tres llocs de treball. Les obres del carrer Verge del Roser estan en l’etapa final i la brigada també està finalitzant les obres de millora en Ortells.

L’Ajuntament de Morella contínua amb la implementació del Pla d’Ocupació Local publicant tres ofertes de treball per a persones desocupades per a reforç de la brigada segons la subvenció concedida pel Servef per a la contractació d’aturats. Per altra banda continuen a bon ritme les obres del Pla Municipal de Renovació Urbana en el carrer Verge del Roser de Morella i a Ortells.

Les persones que vulguen optar a aquests llocs de treball han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació en l’Oficina del Servef de Vinaròs. Els tres llocs de treball són per a reforç de la brigada municipal. La duració dels contractes és de tres mesos aproximadament. Una volta inscrit,s el Servef enviarà a l’Ajuntament el nombre de candidats que considere per a cobrir les places i el barem per a realitzar la selecció.

L’oferta romandrà oberta fins al 17 de novembre. Per a inscriure’s poden dirigir-se a l’oficina de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Morella. Les persones han d’estar inscrites en el Servef com a demandants de l’ocupació de peó d’obres públiques amb el codi:96011029.

Leave a Reply

Your email address will not be published.