fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Tres noves ofertes de treball dins del Pla Ocupaci贸 Local Morella

Tres noves ofertes de treball dins del Pla Ocupaci贸 Local Morella

A trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Local junt a les ajudes del Servef, l’ajuntament ofereix tres llocs de treball. Les obres del carrer Verge del Roser estan en l’etapa final i la brigada tamb茅 est脿 finalitzant les obres de millora en Ortells.

L’Ajuntament de Morella cont铆nua amb la implementaci贸 del Pla d’Ocupaci贸 Local publicant tres ofertes de treball per a persones desocupades per a refor莽 de la brigada segons la subvenci贸 concedida pel Servef per a la contractaci贸 d’aturats. Per altra banda continuen a bon ritme les obres del Pla Municipal de Renovaci贸 Urbana en el carrer Verge del Roser de Morella i a Ortells.

Les persones que vulguen optar a aquests llocs de treball han d’estar inscrits com a demandants d’ocupaci贸 en l’Oficina del Servef de Vinar貌s. Els tres llocs de treball s贸n per a refor莽 de la brigada municipal. La duraci贸 dels contractes 茅s de tres mesos aproximadament. Una volta inscrit,s el Servef enviar脿 a l’Ajuntament el nombre de candidats que considere per a cobrir les places i el barem per a realitzar la selecci贸.

L’oferta romandr脿 oberta fins al 17 de novembre. Per a inscriure’s poden dirigir-se a l’oficina de l’Agent d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Morella. Les persones han d’estar inscrites en el Servef com a demandants de l’ocupaci贸 de pe贸 d’obres p煤bliques amb el codi:96011029.

Leave a Reply

Your email address will not be published.