fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vall d’Alba aprova la destinació dels 115.000 euros que rebrà de Diputació

Vall d’Alba aprova la destinació dels 115.000 euros que rebrà de Diputació

L’Ajuntament de la Vall d’Alba ha aprovat, en la sessió plenària celebrada avui (divendres 31 de març) les obres que sol·licitarà que siguen incloses en el Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló per al vigent exercici 2017. L’import total assignat per a la localitat ascendeix a 115.000 euros, una quantitat que es distribuirà en dues grans àrees: obres i despesa corrent.

En l’apartat d’obres, l’equip de govern valldalbense ha decidit que els diners servisca per a la instal·lació d’un ascensor per a la millora de l’accessibilitat dels usuaris de la Casa de la Cultura, amb un cost de 47.573,51 euros. Així mateix, es destinaran 26.369,55 euros per a la instal·lació de fanals en les pedanies. Finalment, l’Ajuntament ha sol·licitat una partida de 31.722,58 euros per a ampliar la xarxa d’aigua potable en la zona alta del nucli urbà de la Vall d’Alba.

Per la seua banda, l’equip de govern dedicarà una partida de 9.400 euros a actuacions en despesa corrent i de personal, quantitat que es distribuirà en forma de beques per a persones amb discapacitat, beques d’estudi, beques per a dones víctimes de violència de gènere, la contractació de personal tècnic i salaris de fires comercials.

“A la vista del llistat, deixem ben evident l’objectiu de l’equip de govern de la Vall d’Alba: atendre unes demandes molt socials, a mesura dels valldalbenses, per a millorar les seues condicions i qualitat de vida”, ha destacat l’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina.

Comptes sanejats

La sessió plenària celebrada en el saló de plens de la Vall d’Alba també ha servit per a aprovar la liquidació del pressupost general corresponent a l’exercici 2016. Segons l’informe del secretari votat per la corporació municipal, el resultat pressupostari ajustat de 77.617,74 euros. La liquidació dels comptes municipals del passat exercici revelen que els drets pendents de cobrament al final del passat any 2016 van ser de 2,134 milions d’euros, mentre que els creditors pendents de pagament en fi d’exercici es van situar en 2,530 milions d’euros. Finalment, els fons líquids en la tresoreria al final de l’any ascendien a 547.619 euros, per la qual cosa el romanent de tresoreria va ser de 151.761 euros.

“Són unes dades que demostren que els comptes de l’Ajuntament de la Vall d’Alba estan sanejades i que podem afrontar amb plenes garanties els reptes que ens hem marcat per a l’any 2017, que no són uns altres que seguir millorant els serveis i infraestructures del nostre poble, i generar més oportunitats per a tots els ciutadans”, conclou l’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.