fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real aconsegueix una subvenci贸 de 80.000 euros del Consell per a avan莽ar en el Pla de millora de camins rurals

Vila-real aconsegueix una subvenci贸 de 80.000 euros del Consell per a avan莽ar en el Pla de millora de camins rurals

L’ajuda de la Generalitat es destinar脿 a la reparaci贸 del cam铆 Vora Riu del Madrigal i la connexi贸 amb el Canal de la Cota 100, amb un pressupost global de 140.000 euros.

L’Ajuntament de Vila-real ha aconseguit una subvenci贸 de 80.000 euros de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emerg猫ncia Clim脿tica i Transici贸 Ecol貌gica que permetr脿 al consistori continuar avan莽ant en el Pla de millora de camins rurals amb el qual l’equip de govern pret茅n reparar la totalitat la xarxa vi脿ria del terme municipal fins a 2023. L’ajuda s’emmarca en el comprom铆s adquirit per l’alcalde, Jos茅 Benlloch, i el regidor de Serveis P煤blics, Francisco Valverde, amb els membres del Consell Agrari per a completar la millora de la xarxa rural en un termini de quatre anys.

La subvenci贸 concedida per la Conselleria es destinar脿 a l’adequaci贸 del cam铆 Vora Riu, en la partida Madrigal, i a un tram que connecta amb el Canal de la Cota 100, un vial de servei tamb茅 molt utilitzat pels propietaris de masets situats en esta zona del terme municipal i d’especial inter猫s agropecuari per a les activitats del sector en esta 脿rea de la ciutat. En estos moments, el departament que dirigeix Valverde est脿 ultimant la licitaci贸 del projecte, amb un cost global de 140.000 euros -els 60.000 euros restants els assumeix directament l’Ajuntament-.

“Tal com ens vam comprometre, continuem avan莽ant en el Pla de millora de camins rurals amb tots els recursos al nostre abast per a, a poc a poc, anar completant tota la xarxa, en suport tamb茅 del nostre sector agrari, que tantes dificultats est脿 travessant en els 煤ltims anys”, detalla Valverde. En esta l铆nia, el responsable d’SPV incideix en la import脿ncia d’haver aconseguit esta subvenci贸 de la Generalitat. “Es tracta d’un tram de vial que ten铆em en cartera des de fa ja algun temps, per貌 a expenses de poder comptar amb els recursos. Ara, esta ajuda ens permet fer front al projecte, avan莽ant-nos a la planificaci贸 que ten铆em marcada”, agrega.

A m茅s d’este projecte, el departament de Serveis P煤blics no ha deixat de treballar en els 煤ltims mesos en actuacions de millora en diferents punts del terme, com l’adequaci贸 d’un tram del cam铆 Assagador o Fornets. A estes partides se sumen els 216.000 euros del pla 135 de la Diputaci贸, que Serveis P煤blics ha decidit destinar 铆ntegrament al manteniment i conservaci贸 dels camins rurals en la zona del Madrigal, amb actuacions previstes en Cuquello o Mol铆 Llop, entre altres. A m茅s, Serveis P煤blicos Vila-real ultima tamb茅 un gran contracte de manteniment que permetr脿 escometre obres d’emerg猫ncia en els camins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.