fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real obri el termini per a sol路licitar les ajudes del Pla Reactivem dirigides a comer莽os d’equipament personal i escoles infantils

Vila-real obri el termini per a sol路licitar les ajudes del Pla Reactivem dirigides a comer莽os d’equipament personal i escoles infantils

La presentaci贸 de sol路licituds, oberta fins al 25 de novembre, pot realitzar-se a trav茅s del tr脿mit telem脿tic en la Seu Electr貌nica Municipal o a trav茅s del Registre presencial, sol路licitant cita pr猫via.

Fins al 25 de novembre estar脿 obert el termini per a sol路licitar les ajudes del Pla Reactivem Castell贸-Empreses, que compta amb una dotaci贸 de 336.124 euros, finan莽at per la Diputaci贸 de Castell贸. Les bases i la convocat貌ria d’ajudes s’han publicat aquest dijous en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) i el tauler d’anuncis municipal. 

Les ajudes estan dirigides a comer莽os d’equipament personal i de la llar aix铆 com a les escoles infantils de la ciutat. Els sol路licitants podran obtindre un m铆nim de 2.000 euros, encara que est脿 prevista la distribuci贸 dels sobrants, si es produeixen, fins a un m脿xim de 4.000 euros per sol路licitant.

Amb la dotaci贸 d’ajudes directes a estos comer莽os -els m茅s afectats, segons una enquesta que maneja Ucovi-, el consistori pret茅n pal路liar els efectes que les restriccions de mobilitat i horaris per la pand猫mia van causar en els establiments, a m茅s donar resposta tamb茅 a les dificultats que travessa el sector fruit del canvi de model en la compra de productes que ha portat amb si la covid-19, amb l’auge de la venda per internet. En el cas de les escoles infantils, el consistori compleix el comprom铆s d’ajudar a aquests centres, tamb茅 afectats per la pand猫mia. 

La presentaci贸 de sol路licituds, oberta fins al 25 de novembre, pot realitzar-se preferentment a trav茅s del tr脿mit telem脿tic en la Seu Electr貌nica Municipal o a trav茅s del Registre presencial, sol路licitant cita pr猫via. M茅s informaci贸 en http://portaltreball.blospot.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.