fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real obri el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Reactivem dirigides a comerços d’equipament personal i escoles infantils

Vila-real obri el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Reactivem dirigides a comerços d’equipament personal i escoles infantils

La presentació de sol·licituds, oberta fins al 25 de novembre, pot realitzar-se a través del tràmit telemàtic en la Seu Electrònica Municipal o a través del Registre presencial, sol·licitant cita prèvia.

Fins al 25 de novembre estarà obert el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Reactivem Castelló-Empreses, que compta amb una dotació de 336.124 euros, finançat per la Diputació de Castelló. Les bases i la convocatòria d’ajudes s’han publicat aquest dijous en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i el tauler d’anuncis municipal. 

Les ajudes estan dirigides a comerços d’equipament personal i de la llar així com a les escoles infantils de la ciutat. Els sol·licitants podran obtindre un mínim de 2.000 euros, encara que està prevista la distribució dels sobrants, si es produeixen, fins a un màxim de 4.000 euros per sol·licitant.

Amb la dotació d’ajudes directes a estos comerços -els més afectats, segons una enquesta que maneja Ucovi-, el consistori pretén pal·liar els efectes que les restriccions de mobilitat i horaris per la pandèmia van causar en els establiments, a més donar resposta també a les dificultats que travessa el sector fruit del canvi de model en la compra de productes que ha portat amb si la covid-19, amb l’auge de la venda per internet. En el cas de les escoles infantils, el consistori compleix el compromís d’ajudar a aquests centres, també afectats per la pandèmia. 

La presentació de sol·licituds, oberta fins al 25 de novembre, pot realitzar-se preferentment a través del tràmit telemàtic en la Seu Electrònica Municipal o a través del Registre presencial, sol·licitant cita prèvia. Més informació en http://portaltreball.blospot.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.