fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

192 efectius de la Diputaci贸 han efectuat labors de prevenci贸 durant la celebraci贸 del Festival Internacional de Benic脿ssim

192 efectius de la Diputaci贸 han efectuat labors de prevenci贸 durant la celebraci贸 del Festival Internacional de Benic脿ssim

Formen part d’un ampli dispositiu del qual formen parteix bombers, bombers forestals i personal de protecci贸 civil de la corporaci贸 provincial.

El Consorci Provincial de Bombers de Castell贸 ha mantingut activats durant els dies de celebraci贸 del FIB la totalitat del dispositiu especial de prevenci贸, que inclou un total de 192 d’efectius entre bombers, bombers forestals, comandaments i personal de protecci贸 civil de la Diputaci贸.

Amb ell s’han cobert tres llocs estrat猫gics:

–la zona forestal pr貌xima a l’脿rea d’acampada, en la qual s’ha situat la unitat de bombers forestals cada dia de celebraci贸 del festival.

–la zona de c脿mping, on hi ha hagut una dotaci贸 de bombers des de les 24 hores del dia 18 fins a les 8.00 hores del dilluns 22.

–la zona de seguretat del Lloc de Comandament Preventiu (PMT) en l’acc茅s al festival i en l’脿rea de concerts, on hi ha hagut de forma permanent una dotaci贸 de bombers cada dia entre les 20.00 hores i les 06.00 hores.

Un ampli dispositiu que s’ha vist refor莽at amb una dotaci贸 itinerant entre les 10.00 hores i as 14.00 hores i les 16.00 hores i les 20.00 hores, i un cami贸 de 30.000 litres d’aigua fix en la zona de seguretat del festival.

A m茅s, ha estat operatiu un refor莽 d’activaci贸 immediata davant qualsevol incid猫ncia amb una dotaci贸 de bombers del parc de Plana Alta i l’helic貌pter amb unitat helitransportada de bombers forestals amb base en l’aeroclub de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.