fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

23 persones de Benicarl贸 participen en la posada en escena “El fill que vull tindre”

23 persones de Benicarl贸 participen en la posada en escena “El fill que vull tindre”

El segon espectacle del Cicle de Teatre Pol铆tic, ‘El fill que vull tindre’, comptar脿 amb la participaci贸 de 23 persones de Benicarl贸 d’edats compreses entre els 10 i els 80 anys. El muntatge, nominat als Premis Max 2017, 茅s podr脿 veure aquest dissabte 22 d’abril a l’Auditori Pedro Mercader.

El Cicle de Teatre Pol铆tic es repr茅n aquest dissabte amb la representaci贸 de l’obra ‘El fill que vull tindre’, un muntatge de la companyia El Pont Flotant que reflexiona sobre les relacions entre pares i fills, sobre la dificultat de comunicaci贸 entre generacions, sobre els dubtes a l’hora d’enfrontar-nos a la paternitat, sobre les responsabilitats dels avis i 脿vies avui dia, etc.

En la posada en escena d’aquest espectacle participaren 23 persones de Benicarl贸, totes dobles eles amb edats entre els 10 i els 80 anys, que participaren durant aquesta setmana en un taller de creaci贸 esc猫nica condu茂t per la mateixa companyia on es debatran q眉estions com: Quin fill volia tindre el meu pare? Quin fill voldria tindre jo? Quin iaio voldria que f贸ra jo per al seu fill? Quin pare hauria volgut tindre el meu fill?

‘El fill que vull tindre’ ha estat considerat per la cr铆tica com 芦una obra po猫tica i universal禄 amb 芦escenes de gran bellesa pl脿stica禄 que 芦ens parlen de l’emoci贸 d贸nes de la m茅s pura senzillesa i quotidianitat禄. L’espectacle est脿 nominat als Premis Max dels Arts Esc猫niques 2017 en les categories de Millor espectacle de teatre i Millor direcci贸 d’escena.

Les entrades es poden aconseguir per un preu de 7 euros al Mucbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.