fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Adolfo Domínguez presenta a Gandia el seu llibre “Juan Griego”

Adolfo Domínguez presenta a Gandia el seu llibre “Juan Griego”

El prestigiós dissenyador, Premi Nacional de Moda 2019, parlarà sobre la seua obra demà divendres, a les 19.30 h, al saló d’actes de la Biblioteca Central.

El regidor responsable de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques, l’IMAB, José Manuel Prieto, acompanyat del coordinador de Biblioteques Gandia, Toni Ordiñana, han comparegut aquest matí juntament el prestigiós dissenyador i empresari de Moda, Adolfo Domínguez, per tal d’anunciar que el saló d’actes de la Biblioteca Central acollirà demà divendres 17 de gener, a les 19.30 h, la presentació del seu llibre: Juan Griego.

“Per a nosaltres és un orgull que la xarxa de Biblioteques de Gandia, de les més importants de l’Estat pel que fa número de biblioteques per habitant i socis (més de 45.000), amb un índex de lectura i préstec superior a altres ciutats molt més grans, aculla a personatges il·lustres com Adolfo Domínguez, Premi Nacional de Moda 2019”, ha assegurat Prieto.

L’acte s’emmarca dins la voluntat de dinamisme pel que fa a activitats de la xarxa de Biblioteques de Gandia, “en la qual treballem per a promocionar joves autors, consagrats i personalitats com Adolfo Domínguez”, ha destacat Ordiñana.

Per la seua banda, Adolfo Domínguez, ha mostrat l’orgull de participar en una activitat bibliotecària, ja que és un fervent defensor de les biblioteques públiques, per la seua addicció des de menut a la lectura, i perquè “la biblioteca universalitza, sense distingir l’estatus social, el coneixement, a cost zero per a la ciutadania. A Gandia s’hi ha invertit molt, però no sempre és així a tot l’Estat. La persona que llig és empàtica, és capaç de posar-se en les ments dels altres. La vertadera literatura ens fa entendre i ser més crítics. No llegir, en canvi, genera una societat fanàtica, que pot ser dirigida per qualsevol llunàtic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.