fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Albocàsser encara la recta final de festes

Albocàsser encara la recta final de festes

Albocàsser encara la recta final de festes després d’haver viscut una setmana molt participativa. El dilluns el tir de colom, el carrusel de cavalls organitzat per l’associació de cavallistes, els bous, l’eixida amb bici de muntanya, el Ball Pla i l’actuació de Carruans van marcar el programa.

El dimarts, amb motiu de la Mare de Déu d’Agost va haver-hi missa, processó i es va celebrar la inauguració de l’exposició “Fotos, fils i ferro” de Stephanie de Leng, Miguel Trujillo i Miguel Bellés, a l’ermita dels Sants Joans. A la vesprada el parc infantil va animar als més xicotets i en el camp de futbol es va disputar el partit entre el C.F. Albocàsser i el juvenil A del Castelló. En la Casa de Cultura Pilar Bellés va oferir una conferència sobre les pintures rupestres i el paper de la dona en la prehistòria. Més tard el grup de ball i jocs tradicionals l’Armelar va fomentar la participació de xiquets i majors. La representació Tempus Fugit i el Ball Pla van tancar la jornada.

El dimecres amb motiu de Sant Roc es va celebrar la marxa solidària no competitiva contra el càncer. Després va arribar la presentació de la nova pàgina web d’Ameal, Amics de la Meteorologia. Més tard es va celebrar el concurs de paelles i el tobogan aquàtic. El dia es va tancar amb el Ball Pla i el Ball de Disfresses.

Avui dijous han començat les entrades taurines amb la ramaderia Hnos. Bellés de la Torre d’en Besora. Més tard s’han repartit els premis de guinyot. Els bous de plaça els protagonitza la ramaderia Benavent de Quatretonda. Els més xicotets gaudiran del Holy Party. Després hi haurà vaquetes confiteres i esta nit es ballarà el Ball Pla al Carrer La Font.

Leave a Reply

Your email address will not be published.