fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alfafar comen莽a els preparatius de les seues festes patronals

Alfafar comen莽a els preparatius de les seues festes patronals

Les 脿rees de Festes, Manteniment, RSU, Neteja, Urbanisme, Policia i Atenci贸 Ciutadana han mantingut una reuni贸 per a coordinar les actuacions que es realitzaran durant les festes patronals del municipi.

L’Ajuntament d’Alfafar, a trav茅s de la seua 脿rea de Festes, ha celebrat una reuni贸 per a coordinar les actuacions que es duran a terme durant les festes patronals del municipi, que tindran lloc des del 30 d’agost i fins al 8 de setembre. La reuni贸, organitzada per la regidoria de Festes, ha comptat amb la pres猫ncia de diferents 脿rees del consistori com s贸n Manteniment, RSU, Neteja, Urbanisme, Policia i Atenci贸 Ciutadana.

En este sentit, durant les festes patronals d’Alfafar, l’Ajuntament far脿 un especial recalcament a refor莽ar la seguretat a trav茅s d’actuacions com la col路laboraci贸 amb Protecci贸 Civil o el refor莽 de la plantilla de la Policia Local. Des d’estos cossos de seguretat es controlaran els accessos al nucli festiu per a assegurar que les activitats transc贸rreguen sense incidents. Tamb茅, es refor莽ar脿 el protocol de neteja dels carrers durant estos dies.

A m茅s, es comptar脿 amb el Servei d’Atenci贸 i Informaci贸 Ciutadana per a atendre les activitats que necessiten pr猫via inscripci贸, tant de l’ajuntament com del Barri Orba. De la mateixa forma, les 脿rees de Mercats, Majors, Cultura o Urbanisme, entre altres, col路laboraran amb l’脿rea de Festes en diverses activitats i esdeveniments, com el sopar per a la tercera edat, la Festa de la Font, o el control d’incid猫ncies en la via p煤blica, tant pr猫viament, com durant les festes i despr茅s d’estes.

L’Ajuntament d’Alfafar continua treballant per a oferir unes festes segures des de les quals es fomente l’oci en fam铆lia, la conviv猫ncia i el respecte entre tota la ciutadania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.