fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora ofereix tallers de lectura infantil i familiar en la biblioteca de la platja

Almassora ofereix tallers de lectura infantil i familiar en la biblioteca de la platja

Bebés de fins a 12 mesos podran assistir a les sessions, dirigides a pares, mares i docents.

L’agenda d’activitats, programada per la Regidoria de Turisme i Platges per a aquest estiu, presenta una iniciativa nova amb l’objectiu de promocionar la lectura i el contacte amb els llibres des d’edats molt primerenques. La biblioteca del Pla de la Torre acollirà els quatre tallers que, al llarg de l’estiu, impartirà l’almassorina i especialista en literatura infantil Anna Juan.

Les sessions estaran dirigides a pares, mares, docents i mediadors, interessats en la literatura infantil i a elles que podran assistir bebés de fins a 12 mesos. El cicle començarà en dissabte 15 de juliol a les 11.00 hores amb el taller “Dels cants a la lectura infantil”. La sessió del 29 de juliol porta per títol “Els imaginaris i els primers llibres de personatges”, mentre que la del 12 d’agost se centrarà en “Els àlbums i les primeres històries”. Juan tancarà l’estiu amb el taller “La importància de la lectura en veu alta i consells per a llegir a casa”, que se celebrarà el 26 d’agost, també a partir de les 11.00 en la biblioteca de Pla de la Torre.

“Amb esta activitat pretenem que el públic de totes les edats compte amb opcions d’oci i cultura en la programació estival”, ha assegurat la regidora de Turisme i Platges, Amaya Gómez. “Esta és una iniciativa innovadora, que per primera vegada s’oferirà a Almassora, amb la qual pretenem convertir la lectura i el contacte amb els llibres en una opció lúdica ideal per a l’estiu a qualsevol edat”, ha informat l’edil, qui ha recordat que tots els dissabtes al matí durant els mesos de juliol i agost, el consistori oferirà activitats familiars.

En este sentit, el departament que dirigeix Gómez, completarà la programació amb tallers mediambientals que se celebraran els dissabtes 8 i 22 de juliol i 5 i 19 d’agost. La iniciativa, dirigida a xiquets i xiquetes de 4 a 11 anys, ensenyarà als xicotets tècniques de supervivència, com construir un forn solar i com crear arena cinètica, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.