fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora presenta les I Jornades del caragol com a al路licient tur铆stic

Almassora presenta les I Jornades del caragol com a al路licient tur铆stic

Se celebraran entre els dies 2 i 25 de juny en bars i restaurants amb men煤 lliure

El regidor de Comer莽, Santiago Agust铆, i el president de l’associaci贸 de professionals i comerciants Aproca, Javier Navarro, han presentat aquest migdia les I Jornades del caragol i el xanet que se celebraran a Almassora entre el 2 i el 25 de juny. Aquesta nova iniciativa sorgeix com a al路licient per a atraure turistes a la localitat al comen莽ament de l’estiu aprofitant el reclam de la cuina local.

Els restaurants interessats a participar en aquest nou cicle gastron貌mic poden inscriure’s des del dimarts i fins al pr貌xim 5 de maig en el Servei d’Informaci贸 i Atenci贸 Ciutadana (SIAC), en el departament de Comer莽 o b茅 dirigir-se a Aproca. La inscripci贸 茅s gratu茂ta pr猫via acceptaci贸 de les bases redactades per a l’ocasi贸, que la plataforma de comerciants distribuir脿 entre els negocis d’Almassora.

Tal com ha indicat el regidor de l’脿rea, “l’oferta gastron貌mica pr貌pia ens permet situar-nos ja al nivell d’altres localitats que utilitzen la seua cuina com a motor tur铆stic en l’脿mbit provincial i 茅s ac铆 on hem de treballar amb iniciatives com la Ruta de la Tapa i el Vi, les Jornades de l’arr貌s i la taronja o aquestes noves dedicades al caragol com a producte estrella”.

Per la seua banda, Navarro ha apel路lat a l’脿lies popular dels ve茂ns d’Almassora “per a impulsar aquestes jornades en les quals podran participar restaurants amb men煤s concrets basats en el caragol o tamb茅 bars i cafeteries a trav茅s de les seues tapes”. L’elaboraci贸 dels plats ser脿 totalment lliure, aix铆 com la confecci贸 dels men煤s espec铆fics i el preu d’aquests.

La voluntat de l’organitzaci贸 passa consolidar aquesta iniciativa en el futur, igual que ha succe茂t amb la Ruta de la Tapa, i convertir-la aix铆 en un atractiu per al visitant d’altres municipis que opta per despla莽ar-se fins a Almassora per a degustar la seua gastronomia. “脡s un treball llarg i dur que compleix les nostres dues pretensions: l’oferta d’oci per als nostres ve茂ns i el reclam per al visitant”, en paraules d’Agust铆.

Leave a Reply

Your email address will not be published.