fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora programa un taller de consciència plena per a famílies

Almassora programa un taller de consciència plena per a famílies

La localitat se suma al ‘mindfulness’ amb una sessió gratuïta en Pere Cornell.

La regidora d’Educació d’Almassora, María José Tormo, ha presentat este matí el taller familiar de consciència plena (‘mindfulness’) que reunirà a les famílies en la plaça Pere Cornell el dissabte 18 a les 11 hores. Es tracta d’una pràctica gratuïta a l’aire lliure que no requereix inscripció. Els interessats únicament han de portar una estoreta per als exercicis que els proposaran els monitors.

“Volem que es convertisca en un espai de respir per a deixar a un costat les preocupacions del dia a dia, eixa sensació constant de falta de temps, i que ens puguem relaxar al costat dels nostres fills, néts, amics…”, ha assenyalat l’edil. Per açò, ha animat a les famílies amb xiquets a participar en l’activitat que està oberta a tot el públic. “No és necessari ser soci de les AMPA ni usuari d’Escola Matinera o Vespertina, a pesar que és un taller que organitza este servei”, ha apuntat Tormo.

El control de les emocions i la pràctica de l’empatia formarà part d’este taller per al qual no és necessària inscripció prèvia. Esta oferta se suma al projecte d’Escola de Nadal, el termini del qual per a sol·licitar plaça continua obert fins al divendres 17, per a entretenir als més xicotets durant les vacances de Nadal. El preu és de 42,30 euros entre les 7.30 i les 14.00 hores i s’incrementa en 28 euros en horari de 14.00 a 16.00 hores amb menjador.

A més, la regidora ha recordat la possibilitat de sol·licitar el servei d’Escola Matinera i Vespertina “en qualsevol moment de l’any, amb independència que siga per a uns dies o per més temps, per a atendre necessitats puntuals dels pares”. Als matins, el servei funciona de 7.30 a 9.00 hores, mentre que a la vesprada l’horari és de 16.30 a 17.30 hores per als col·legis amb jornada contínua i de 15.30 a 17.00 hores per als centres Santa Quitèria i Errando Vilar, els únics amb jornada partida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.