fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alzira realitza la 6a edició de la Marató de Donació Sang

Alzira realitza la 6a edició de la Marató de Donació Sang

Un any més, la Regidoria de Sanitat col·labora amb la Marató de Donació de Sang que organitza Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana. Es tracta ja de la sisena edició i es realitzarà en l’emblemàtic edifici de La Gallera, concretament al Saló Daurat.

A la roda de premsa de presentació celebrada este matí han assistit, la regidora de Sanitat, Gemma Alós, David Fernández Degà de la Facultat d’Infermeria de la UCV, Roberto Roig Oltra, Cap de Servei d’Hemodonació del Centre de Transfusió CV i Juan Antonio Sanjuan Pellicer President UD Alzira.

La donació es realitzarà el dissabte 30 de novembre en horari de 9 a 14 hores i 16 a 20 hores. Els requisits per a poder donar sang són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i no anar en dejú. Les persones que donen rebran un detall per la seua implicació i participació.

Este esdeveniment solidari està organitzat pel Cercle La Gallera Jove, el Cercle Alzireny La Gallera, Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira. A més, col·laboren la Universitat Catòlica de València, Edicions Bromera i la UD Alzira.

Leave a Reply

Your email address will not be published.