fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Arranca esta nit el XVIII Festival Internacional de Guitarra de Hondarribia-Peníscola

Arranca esta nit el XVIII Festival Internacional de Guitarra de Hondarribia-Peníscola

Esta nit arranca el XVIII Festival Internacional de Guitarra de Hondarribia-Peníscola al Castell del Papa Luna.

Esta cita cultural, organitzada des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola sota la direcció artística de Carles Pons, tindrà lloc en el Saló Gòtic del Castell del Papa Luna des d’avui fins al diumenge, 30 d’agost. Totes les actuacions se celebraran a les 22.00h a l’interior d’este històric espai seguint totes les mesures de prevenció i seguretat establides per les autoritats sanitàries.

El festival començarà avui amb l’actuació de Carles Pons i Altés, qui arribarà a Peníscola després de la seua gira pels Estats Units. Demà se celebrarà el concert del compositor, Pedro Navarro, la música del qual combina diferents registres com el flamenc, el jazz, llatí i la música clàssica. Rubén i Ausiàs Parejo, de València Guitar Duo, actuaran el dissabte 29 i oferiran el seu repertori a duo, amb el qual han participat en festivals i auditoris de diferents punts d’Europa. Per a finalitzar, el diumenge 30 tindrà lloc el concert de música antiga i medieval de Cuarteto Musicantes, els qui utilitzen instruments que són reproduccions dels originals de l’època.

Les entrades tenen un preu de 7 euros i poden adquirir-se de forma anticipada a l’Hotel Tio Pepe de Peníscola o en el mateix Castell a partir de les 21.30h els dies de concert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.