fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Avellanes, fira d’Oficis i Aigua de Benassal en el Preg贸

Avellanes, fira d’Oficis i Aigua de Benassal en el Preg贸

Un any m茅s Benassal t茅 previst participar en el Preg贸 de la Magdalena. Els ve茂ns ja s’han posat a preparar els elements promocionals que repartiran durant la cavalcada que anuncia les festes de Castell贸.

Un dels objectius de la localitat 茅s donar a con猫ixer la Fira d’Oficis en el Preg贸 de la Magdalena. Un grup de volunt脿ries ha dedicat una vesprada a embutxacar avellanes, el producte estrella de la localitat juntament amb l’aigua de Benassal.

La Fira es celebrar脿 els dies 22 i 23 de juliol a la localitat de l’Alt Maestrat. Es tracta d’un viatge un segle enrere en el Benassal de comen莽aments del segle XX.

Per donar a con猫ixer la Fira d’Oficis es despla莽aran fins al Preg贸 de la Magdalena els quintos i dames. Seran ells i elles els que ballen el Ball Pla seguint la m煤sica de la banda de m煤sica Font d’En Segures que tampoc faltar脿 a la cita.

A m茅s, una representaci贸 d’alguns dels oficis que es podran veure a la fira estar脿 present al Preg贸. D’esta manera els assistents a la cavalcada anunciadora de les festes de la Magdalena podran fer-se una idea del que es trobaran a Benassal aquest estiu.

Productes locals

Benassal sempre aprofita el Preg贸 per a donar a con猫ixer els productes locals entre tots els assistents. I 茅s que la poblaci贸 茅s el municipi castellonenc amb una major producci贸 d’avellanes i l’Aigua de Benassal 茅s referent internacional de qualitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.