fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benassal acull la Setmana de la Joventut de la Mancomunitat Alt Maestrat

Benassal acull la Setmana de la Joventut de la Mancomunitat Alt Maestrat

Benassal va ser triada seu de la Setmana de la Joventut de la Mancomunitat Alt Maestrat per als dies del 17 al 20 d’agost

Benassal va ser triada seu de la Setmana de la Joventut de la Mancomunitat Alt Maestrat per als dies del 17 al 20 d’agost, quan xiquets, xiquetes, joves i famílies van poder gaudir d’una carregada agenda cultural, esportiva i social. Així doncs, en la programació es van incloure activitats com la caravana Escape Room, el Taller de Batucada o el Taller de Circ, amb el clar objectiu comú d’afermar les relacions personals entre joves de pobles veïns per a crear comunitat, relacions de pertinença i solidaritat entre pobles i individus.

Totes i cadascuna de les jornades d’aquest projecte van respectar la legislació vigent referent a la Covid-19 per a garantir la seguretat de les famílies i les persones participants. L’últim dia del projecte va servir no sols per a acomiadar-lo, sinó per a resoldre endevinalles i compartir experiments al costat dels alumnes de l’Escola d’Estiu de Benassal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.