fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicarló acull les II Jornades Empresarials de suport a l’emprenedoria

Benicarló acull les II Jornades Empresarials de suport a l’emprenedoria

La trobada tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny i inclou conferències sobre xarxes socials, gestió del temps i intel·ligència emprenedora.

La Regidoria de Promoció Econòmica, de la mà del programa d’activació econòmica Actiben, ha organitzat les II Jornades Empresarials per tal de fomentar l’emprenedoria empresarial de la comarca i oferir a emprenedors, empresaris i treballadors pautes per a aconseguir una major eficiència en el desenvolupament de les seues activitats. La trobada, de caràcter públic i gratuït, tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny a l’Edifici Gòtic i inclou tres conferències impartides per persones professionals en cada matèria.

La primera anirà a càrrec de l’experta en xarxes socials Leticia Loriente i se centrarà en la gestió de les xarxes com a instrument per a aconseguir l’èxit dels projectes.

La gestió del temps i la productivitat personal centraran la segona conferència, a càrrec de José Luis Gargallo. L’objectiu serà prendre consciència de la necessitat d’aplicar nous mètodes per a gestionar millor el temps i augmentar la productivitat personal en el treball.

Finalment, ja dissabte 8, el psicòleg i coach executiu Antonio Beltrán presentarà el llibre El algodón de azúcar, un relat sobre la influència de la nostra infància en la construcció de la nostra identitat com a persones.

Per acabar les jornades, s’oferirà la possibilitat de participar en una sessió oberta de networking dirigida per l’associació Red Emprende en la qual les persones participants tindran la possibilitat de presentar els seus projectes i d’establir futures aliances comercials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.