fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 aposta per una programaci贸 de Nadal pensada per a tots els p煤blics

Benicarl贸 aposta per una programaci贸 de Nadal pensada per a tots els p煤blics

Concerts, teatre, l’arribada del Pare Noel o la Cavalcada dels Reis d’Orient conformen un programa que tamb茅 compta amb la tradicional Sant Silvestre i la Ruta pels Pessebres de la ciutat. Benicarl脿ndia s’ha programat del 27 al 30 de desembre a l’annex del Pavell贸 Poliesportiu.

Benicarl贸 ja est脿 preparada per a unes festes de Nadal i Reis amb activitats pensades per a un p煤blic eminentment familiar i amb protagonisme per als m茅s menuts de casa. El regidor de Festes, Pedro Manch贸n, juntament amb la regidora de Comer莽, Clara Cid, ha presentat un avan莽ament de tot el que es dur脿 a terme al voltant de la festivitat de Nadal, una programaci贸 que ha qualificat d’芦extensa, vers脿til i molt atractiva禄.

Manch贸n ha confirmat que el Nadal combinar脿 aquells actes m茅s tradicionals, com l’arribada del Pare Noel, la Cavalcada dels Reis d’Orient o els concerts de les corals, amb altres activitats com el concert commemoratiu del centenari de la capella del Crist de la Mar o l’espectacle 芦Lorca, un viaje de mil lunas禄.

El regidor ha fet una refer猫ncia especial a la tornada de l’Estel del Collet, una de les cites m茅s t铆piques del Nadal a Benicarl贸 que enguany tornar脿 amb m茅s for莽a que mai el cap de setmana del 17 i 18 de desembre.

Un dels cl脿ssics del Nadal continuar脿 sent Benicarl脿ndia, que es dur脿 a terme del 27 al 30 de desembre a la pista annexa del Pavell贸 Poliesportiu, amb tot d’activitats per als m茅s joves de casa.

Tamb茅 es podr脿 visitar el pessebre de l’Ajuntament (a partir del 18 de desembre a la capella del Mucbe) i fer la Ruta dels Pessebres (a partir del 26 de desembre).

Un altre dels actes m茅s tradicionals ser脿 la Sant Silvestre, la m茅s antiga de la Comunitat Valenciana; la Nit de Cap d’Any, amb orquestra a la pla莽a de la Constituci贸: i, finalment, l’arribada dels Reis d’Orient, que tornar脿 a tindre el Port com a escenari central.

A m茅s, hi haur脿 la Pequerecollida solid脿ria de la Penya Perqu猫S铆, que celebrar脿 ja la novena edici贸; la Motonoelada, organitzada pel Maestrat Motor Club; l’arribada del Pare Noel i la mare 脌gatha, com sempre a c脿rrec de la Coordinadora de Penyes; i una intensa activitat musical a c脿rrec de la Coral Polif貌nica Benicarlanda (que ha programat els recitals per al 17 de desembre) o l’Orquestra Cl脿ssica de Benicarl贸, que, enguany oferir脿 el seu concert el 4 de gener.

El regidor ha insistit en qu猫 芦hem preparat aquesta programaci贸 amb tota la il路lusi贸禄 i ha agra茂t el treball 芦immens禄 de la Comissi贸 de Festes i la implicaci贸 de les entitats socials, culturals i esportives de Benicarl贸 芦per a fer del Nadal una festa participativa i oberta a tota la ciutadania禄.

El programa en paper es podr脿 recollir a partir de divendres a les 17.00 h al Mucbe i Tourist Info.

Leave a Reply

Your email address will not be published.