fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 reivindica els drets de les persones amb discapacitat

Benicarl贸 reivindica els drets de les persones amb discapacitat

La posterior cercavila i la inauguraci贸 de l’exposici贸 fotogr脿fica 芦Afanias 40 aniversari禄 completen la jornada.

L’Ajuntament de Benicarl贸 ha commemorat, com ja 茅s tradici贸, el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (que se celebra avui 3 de desembre) amb la lectura d’un manifest per part de representants dels quatre grups pol铆tics amb representaci贸 municipal. El 1r tinent d’Alcaldia, Ilde A帽贸 i la regidora de Serveis Socials i Pol铆tiques inclusives, Gemma Cerd谩, per part del PSOE, Juan Antonio Ma帽谩, en nom del Partit Popular, Juan Jos茅 Cornelles, per part de Ciudadanos, i Marta Escudero, en nom de Comprom铆s, han llegit el document, que ha recollit la voluntat de l’Ajuntament de 芦seguir treballant per tal que els drets de les persones amb discapacitat no estiguen nom茅s reconeguts, sin贸 garantits禄.

A m茅s, usuaris dels centres i entitats de Benicarl贸 que treballen la discapacitat (Resid猫ncia i Centre de Dia El Collet, Ateneu Maestrat, Fen貌mens i Afanias) tamb茅 han participat de la lectura amb reivindicacions com el dret a la vida, el dret a treballar i a tenir el mateix sou que una persona sense discapacitat, el dret a la igualtat, a la possibilitat de poder estudiar i el dret a utilitzar les tecnologies de la informaci贸, entre d’altres.

La jornada reivindicativa ha continuat amb una cercavila de celebraci贸, en la qual han participat els membres de les diferents associacions i resid猫ncies. La jornada la tancar脿 la inauguraci贸 de l’exposici贸 fotogr脿fica 芦Afanias 40 aniversari禄, a les 19.00 hores al Mucbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.