fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 viatjar脿 a Ladispoli per a participar en la Sagra del Carciofo Romanesco

Benicarl贸 viatjar脿 a Ladispoli per a participar en la Sagra del Carciofo Romanesco

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Benicarl贸, Isabel Cardona, i la regidora d’Agricultura, Inma D铆az, es despla莽aran aquest cap de setmana a Ladispoli per a participar en els actes de la 70 edici贸 de la Sagra del Carciofo Romanesco, l’equivalent a la Festa de la Carxofa de Benicarl贸 que se celebra a la ciutat italiana.

L’objectiu de la visita 茅s enfortir la relaci贸 amb Ladispoli, ciutat agermanada amb Benicarl贸 des de l’any 2003, i participar en la recepci贸 oficial que el seu alcalde, Alessandro Grando, oferir脿 dissabte 15 d’abril a les autoritats benicarlandes juntament amb la resta de delegacions d’altres pa茂sos que tamb茅 es despla莽aran a It脿lia.

L’acte central de la festa tindr脿 lloc diumenge 16, una jornada en qu猫 Ladispoli es converteix en un gran mercat de venda de les carxofes t铆piques de la zona, un producte que 茅s en aquesta 猫poca de l’any quan comen莽a a madurar.

Benicarl贸 no assistia a la Sagra del Carciofo Romanesco de Ladispoli des de 2018 i, tal i com ha recordat la regidora de Turisme, 芦participar de nou en la festa ser脿 una manera de mantindre vius els lla莽os institucionals amb Ladispoli, a la vegada que ser脿 positiu perqu猫 podrem intercanviar idees, veure de prop com organitzen la seua festa i fins i tot plantejar col路laboracions futures禄. Isabel Cardona ha destacat que 芦la pres猫ncia de Benicarl贸 a Ladispoli tamb茅 suposar脿 un impuls per a la promoci贸 internacional de la Festa de la Carxofa禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.