fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 viu les Falles m茅s participatives i multitudin脿ries dels 煤ltims anys

Benicarl贸 viu les Falles m茅s participatives i multitudin脿ries dels 煤ltims anys

La meteorologia ha acompanyat en unes festes falleres tranquil路les i respectuoses. La Policia Local no ha registrat incidents remarcables.

El regidor de Falles, Ilde A帽贸, i el cap de la Policia Local, V铆ctor Cheto, han fet balan莽 avui de la celebraci贸 de les Falles 2023, 芦unes Falles 鈥攈a dit el regidor鈥 marcades per la celebraci贸 del 50 aniversari que han demostrat que, despr茅s de 50 anys, les Falles de Benicarl贸 estan m茅s vives que mai禄.

Ilde A帽贸 ha volgut agrair tot el treball realitzat durant els 煤ltims mesos per la Junta Local Fallera i les 13 comissions falleres i ha subratllat 芦el retorn econ貌mic cada vegada m茅s elevat que suposen les Falles禄. 芦脡s per aix貌 鈥攈a assenyalat A帽贸鈥, que ja hem comen莽at a treballar amb tots els sectors implicats per a obtindre un balan莽 econ貌mic que ens aporte dades concretes de la repercussi贸 real de les Falles a Benicarl贸禄.

El resultat de les dos setmanes de festa (des de la crida del 4 de mar莽 fins a la crem脿 del dia 19) ha estat 芦molt positiu gr脿cies a la col路laboraci贸 de tot el col路lectiu faller禄. En aquest sentit, el regidor ha agra茂t 芦el comportament exemplar de les comissions falleres tant en el compliment de l’horari de tancament dels casals com en l’煤s dels artefactes pirot猫cnics禄 i de les brigades d’obres i serveis, neteja i jardineria, 芦que des d’ahir de mat铆 estan treballant per tornar la ciutat a la normalitat el m茅s prompte possible禄.

En relaci贸 a la seguretat, el regidor ha constatat que 芦s’han complit tots els objectius plantejats en les reunions pr猫vies禄 i ha agra茂t als agents de la Policia Local la cobertura de tots els torns, aix铆 com el refor莽 de Gu脿rdia Civil i Policia Auton貌mica durant la celebraci贸 dels actes m茅s multitudinaris.

El cap de la Policia Local ha detallat que, de l’11 al 19 de mar莽, s’han registrat un total de 358 incid猫ncies, 芦unes dades que van en l铆nia amb les Falles anteriors a la pand猫mia禄, tot i que ha destacat que 芦no hi ha hagut incidents remarcables禄.

芦Hem participat 鈥攈a dit V铆ctor Cheto鈥 en 21 intervencions amb els bombers i s’han registrat cinc contenidors i quatre papereres cremades禄. El cap de la Policia tamb茅 ha detallat que el Centre de Salut ha comptabilitzat nou intoxicacions et铆liques禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.