Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim Belle Époque convoca els concursos de pintura ràpida, fotografia i vestimenta

Benicàssim Belle Époque convoca els concursos de pintura ràpida, fotografia i vestimenta

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través de la web de l’esdeveniment, que se celebrarà del 6 al 8 de setembre.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim ja està acabant de perfilar la programació de la vuitena edició de Benicàssim Belle Époque. La recreació històrica tindrà lloc del 6 al 8 de setembre al passeig Pilar Coloma i, a més de les diferents activitats i actuacions musicals i teatrals, els assistents podran ser partícips de l’esdeveniment a través dels quatre concursos que s’han convocat per a la present edició.

Pintura ràpida, marató fotogràfica, vestimenta i decoració de llocs i vestimenta dels artesans que participaran en el mercat costumista són les categories dels concursos dirigits a tots els interessats.
En la temàtica de pintura ràpida, des de la regidoria de Turisme es convida tots els artistes a participar en el concurs que té com a temàtica la recreació històrica de les vil·les de Benicàssim en l’entorn del passeig marítim Pilar Coloma. La tècnica és lliure i els materials usats seran aportats pels mateixos concursants. La cita del certamen serà el dissabte 8 a partir de les 11 hores i els treballs s’entregaran eixe mateix dia a les 20 hores. Els interessats a participar poden inscriure’s a través de la web www.benicassimbelleepoque.es. El primer premi del concurs està dotat de 700 euros en metàl·lic, un trofeu/diploma i la cessió de la Sala Abadia per a una exposició monogràfica durant un mes. També hi haurà un accèssit amb un premi de 300 euros. A més, amb les obres premiades i aquelles no premiades els autors de les quals desitgen participar, es realitzarà una exposició col·lectiva a Benicàssim.

Recordar que el cartell que il·lustra la present edició ha sigut realitzat sobre la imatge del quadro guanyador del concurs de pintura ràpida 2016, guanyat per Gonzalo Romero.

En el cas de la fotomarató, la inscripció, gratuïta, també es pot realitzar a través de la web de l’esdeveniment, i els participants hauran d’acreditar-se en el punt d’informació Voramar, qualsevol dels dies 6, 7 i 8 de setembre.

Cada autor podrà presentar un màxim de cinc obres abans de les 20 hores del 10 de setembre. En este cas el primer premi està dotat de 500 euros, un trofeu/diploma i una exposició fotogràfica en la Sala Abadia durant un mes. També hi haurà un accèssit amb un premi de 250 euros.
Per als artesans que participaran en el mercat costumista està el concurs de decoració i vestimenta i hi haurà un premi de 100 euros per a cada categoria.

Finalment, el concurs de vestimenta obert a tots els assistents tindrà lloc cada dia de la recreació, de 18 a 20 hores, i hi haurà dues categories, la d’adults i la infantil fins a 16 anys. En el moment de la inscripció el mateix dia del concurs en el punt d’informació Belle Époque Voramar, es fotografiarà tots els participants. El primer premi en la categoria d’adults està dotat de 150 euros i obsequi, mentre que els menors guanyadors s’enduran un obsequi.

La regidora de Turisme, Cristina Fernández, crida a la participació per a disfrutar d’una manera més activa de la recreació històrica que transportarà el passeig Pilar Coloma als anys de més esplendor de les vil·les de Benicàssim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.