fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim Belle Époque revela el dijous els guanyadors dels concursos

Benicàssim Belle Époque revela el dijous els guanyadors dels concursos

Les tres modalitats de concurs han sumat un total de 154 inscrits.

La Sala Escena del Teatre Municipal Francisco Tárrega de Benicàssim acollirà este dijous 14 de novembre la gala de lliurament dels premis dels concursos realitzats durant la huitena edició de Benicàssim Belle Époque. L’acte se celebrarà a partir de les 19.30 hores i en ell es revelaran els guanyadors de les tres modalitats de concurs: Fotomaratón, Pintura ràpida i Vestimenta. Destacar que el jurat d’enguany ha comptat amb la col·laboració del pintor Melchor Zapata i el fotògraf Antonio Pradas.

En el cas del Fotomaratón, com han indicat des de l’organització, la present edició ha comptat amb 51 inscrits i tots ells competixen per alçar-se amb el primer premi valorat en 500 euros, un trofeu/diploma i una exposició fotogràfica a la Sala Abadia durant un mes. El dijous també s’entregarà un accèssit amb un premi de 250 euros.

En el cas del concurs de Pintura Ràpida, ha comptat amb 19 participants i el primer premi del concurs està dotat de 700 euros en metàl·lic, un trofeu/diploma i la cessió de la Sala Abadia per a una exposició monogràfica durant un mes. També hi haurà un accèssit amb un premi de 300 euros. A més, amb les obres premiades i aquelles no premiades els autors de les quals desitgen participar, es realitzarà una exposició col·lectiva a Benicàssim. Recordar que, precisament el cartell que il·lustra la present edició ha sigut realitzat sobre la imatge del quadre guanyador del concurs de pintura ràpida 2016, guanyat per Gonzalo Romero.

Finalment, en l’apartat de Vestimenta, hi ha hagut 84 inscrits i el primer premi en la categoria d’adults està dotat de 150 euros i obsequi, mentre que els menors guanyadors s’emportaran un obsequi.
La huitena edició del Benicàssim Belle Époque es va celebrar els dies 6, 7 i 8 de setembre i, durant aqueixes tres jornades, el Passeig Pilar Coloma va tornar a l’època de màxima esplendor de les seues emblemàtiques viles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.