fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim celebra la Setmana del Major amb l’homenatge “Noces d’or” a les parelles que complisquen 50 anys de casats

Benic脿ssim celebra la Setmana del Major amb l’homenatge “Noces d’or” a les parelles que complisquen 50 anys de casats

Deu matrimonis de Benic脿ssim renovaran els seus vots matrimonials cinquanta anys despr茅s d’haver-se casat i gaudiran d’un cap de setmana de ‘relax’ en un balneari.

La regidora de gent gran, Vanessa Batalla ha informat dels actes inclosos al programa de la Setmana del Major 2017 que tindr脿 lloc a partir del diumenge 15 d’octubre.

Batalla ha assenyalat que “este any, hem volgut avan莽ar la programaci贸 de la setmana de la Gent gran per tenir coher猫ncia amb la celebraci贸 en el mes d’octubre del dia internacional de les persones majors i la dedicaci贸 de tot el mes a les persones de major edat del municipi”.

Este any, com a novetat principal s’ha programat la representaci贸 de l’obra de teatre “un mes t煤, un mes yo”, escrita per l’autor castellonenc, Antonio Arbeloa i interpretada per l’Associaci贸 d’Amics del Teatre. L’obra narra com “Mariano”, que ha estat a cura dels seus pares durant anys, ha trobat n煤via. Per este motiu cita al seu germ脿 Juan en el bar del poble per repartir-se per mesos estes labors. Esta situaci贸 crear脿 un conflicte que l’autor porta fins a les seues 煤ltimes conseq眉猫ncies sempre en un to d’humor extrem.

Les entrades per assistir a l’obra de teatre seran gratu茂tes i podran aconseguir-se al Centre social de la Garrofera o una hora abans en el teatre.

Com ha explicat la regidora, “les activitats que impulsem per als nostres majors estan dirigides a fomentar l’envelliment actiu de les persones i per este motiu solament programem accions l煤diques, sin贸 tamb茅 cursos i tallers que vagen encaminats a millorar la qualitat de vida dels majors aix铆 com el seu paper dins de la societat amb els seus interessos i necessitats”. De fet, ha afegit Vanessa Batalla, “este any hem donat resposta a una petici贸 que ens havien transm猫s moltes persones majors que estaven preocupades per millorar la seua seguretat dins de la llar i per aix貌 hem volgut contactar amb el consorci provincial de bombers”.

Esta xerrada tindr脿 lloc dimecres que ve 18 d’octubre a la seu del centre social de la Garrofera, a les 16:30 hores.

Tamb茅 com ha afegit Vanessa Batalla, este any la programaci贸 compta amb una xerrada impartida per l’associaci贸 animalista Progat sobre “l’Atenci贸 veterin脿ria de les col貌nies felines”. Esta xerrada tindr脿 lloc el dimarts 17 d’octubre a les 16:30 hores tamb茅 al centre de jubilats de la Garrofera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.