fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim configura el dispositiu de seguretat per a la celebraci贸 del Rototom Sunsplash

Benic脿ssim configura el dispositiu de seguretat per a la celebraci贸 del Rototom Sunsplash

El municipi celebra la Junta Local de Seguretat extraordin脿ria amb motiu del festival que se celebra del 16 al 22 d’agost.

Benic脿ssim ha celebrat aquest mat铆 la Junta Local de Seguretat extraordin脿ria amb motiu de la pr貌xima celebraci贸 del festival Rototom Sunsplash que se celebrar脿 del 16 al 22 d’agost. La Casa Abadia ha acollit la sessi贸 que ha sigut presidida per l’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu茅s, i ha comptat amb l’assist猫ncia de la Secret脿ria General de la Subdelegaci贸 del Govern a Castell贸, Jerusal茅n Rodrigo Alonso, del Secretari Auton貌mic de Seguretat i Emerg猫ncies, Jos茅 Mar铆a 脕ngel, de la cap de la Unitat de Viol猫ncia de G猫nere de la Subdelegaci贸 de Castell贸, Rosa Marco, aix铆 com representants de les forces i cossos de seguretat de l’Estat i representants de l’organitzaci贸 del festival encap莽alats pel director d’aquest, Filippo Giunta.

L’alcaldessa, Susana Marqu茅s, ha indicat que 鈥渄espr茅s d’un obligat par猫ntesi de dos anys, la nostra ciutat acull novament la 27a edici贸 del Rototom Sunsplash. En aquest sentit i des de l’experi猫ncia que aporta el nostre municipi, ja estan tots els dispositius preparats i coordinats per a poder atendre qualsevol possible conting猫ncia鈥.

La Secret脿ria General de la Subdelegaci贸 del Govern, Jerusalem Rodrigo, ha comentat per la seua part que 鈥渄e nou la col路laboraci贸 i coordinaci贸 entre tots els efectius de seguretat implicats 茅s una m脿xima per al correcte desenvolupament de macroesdeveniments com els que acull Benic脿ssim i que ja compta amb una dilatada experi猫ncia鈥.

L’aforament previst per a la present edici贸 茅s de 20.900 assistents diaris i l’aforament en la zona d’acampada s’ha fixat en 9.246 persones. Des del consistori recorden que l’acc茅s al recinte de festivals es realitzar脿, igual que en els festivals anteriorment celebrats, per la CV-147 (carretera del Desert de les Palmes), la qual cosa permetr脿 l’煤nic acc茅s als 62.000 m虏 de zona d’estacionament prevista per als assistents i localitzada en els voltants del recinte. Aix铆, l’acc茅s al recinte del festival per la N-340 nom茅s estar脿 perm茅s per al transport p煤blic col路lectiu, prove茂dors i producci贸.

En aquest punt recordar la reuni贸 en mat猫ria de mobilitat celebrada aquesta setmana i que va comptar amb membres de la corporaci贸 municipal de Benic脿ssim i que va abordar les millores previstes en els accessos al recinte de festivals. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme i Mobilitat, Carlos D铆az, va indicar que, una vegada els terrenys on se situa el recinte han passat a ser de titularitat municipal, 鈥渁ra ja estem en disposici贸 d’invertir en infraestructures fixes i accions que permeten la celebraci贸 d’esdeveniments durant tot l’any. En aquest sentit, hem preparat una modificaci贸 del Pla General d’Ordenaci贸 Urbana (PGOU) que amplia els camins d’acc茅s al recinte des de la Carretera del Desert i des de la N-340鈥.

Des de l’Ajuntament de Benic脿ssim es recomana la utilitzaci贸 del transport p煤blic per a accedir al recinte i durant el festival estar脿 en funcionament serveis especials que connectaran el recinte amb l’estaci贸 de tren, el nucli urb脿 i tamb茅 hi haur脿 una l铆nia nocturna que, cada mitja hora connectar脿 el festival amb el municipi i hi haur脿 parades tant en el nucli urb脿 com en la costa.

Els horaris i els recorreguts disponibles es poden consultar en la web del festival https://rototomsunsplash.com/info-util/mapas-y-descargas/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.