fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim endinsa al p煤blic infantil al m贸n dels contes amb propostes sensorials

Benic脿ssim endinsa al p煤blic infantil al m贸n dels contes amb propostes sensorials

La Biblioteca P煤blica Municipal acull aquest dijous la iniciativa 鈥榁iu la Biblioteca鈥 per a xiquets i xiquetes d’1 a 6 anys.

L’Ajuntament de Benic脿ssim, a trav茅s de la Regidoria de Cultura, continua fomentant la lectura i acostant els contes al p煤blic infantil amb activitats de dinamitzaci贸 a la Biblioteca P煤blica Municipal. Despr茅s d’una nova i reeixida edici贸 de Nit a la Biblioteca, l’espai cultural acull aquest dijous la iniciativa 鈥榁iu la Biblioteca鈥 鈥渦na atractiva proposta per a realitzar en fam铆lia i que pret茅n estimular als xiquets a trav茅s dels sentits amb l’objectiu d’anar familiaritzant-los en l’h脿bit de la lectura des d’edats molt primerenques鈥, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

L’activitat de hui t茅 totes les places esgotades i els menors d’1 a 6 anys participants gaudiran durant una hora de diferents propostes sensorials, 鈥渟ent una activitat molt atractiva per a realitzar en fam铆lia ja que els xiquets i xiquetes han d’anar acompanyats d’un familiar鈥, ha comentat per la seua part la regidora responsable de l’脿rea, Rosa M陋 Gil.

Aix铆 mateix, durant aquest mes de desembre els xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys han tingut l’oportunitat de participar en el taller Retrats Cianotipats que es va desenvolupar els dies 1 i 3 de desembre a l鈥橢spai Cultural de la Mar Vila Ana.

Aquestes activitats se sumen a les diferents propostes incloses en la campanya d’Animaci贸 Lectora que s’ha estat desenvolupant durant aquest 煤ltim trimestre de l’any i que continua perseguint l’objectiu de promoure la lectura entre beb茅s, menors i adults.

A m茅s de la Nit de la Biblioteca, la programaci贸 d’Animaci贸 Lectura ha incl貌s 鈥淐ontes i bolquers鈥, dirigit a beb茅s de 9 a 23 mesos; 鈥淐ontes i sons鈥 per a xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys; i 鈥淯n viatje pel m贸n dels contes鈥 per a xiquets i xiquetes de 4 a 7 anys. Finalment, i ja dirigit al p煤blic adult, la campanya d’Animaci贸 Lectora tamb茅 inclou el Club de Lectura que es desenvolupa l’煤ltim dimarts de cada mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.