fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim organitza un taller de Defensa personal en la seua programaci贸 contra la viol猫ncia contra les dones

Benic脿ssim organitza un taller de Defensa personal en la seua programaci贸 contra la viol猫ncia contra les dones

El taller ho impartiran professors experts de l’Associaci贸 Taekwondo Benic脿ssim i podran assistir gratu茂tament totes aquelles dones que ho desitgen dimarts que ve.

La regidora d’igualtat de l’Ajuntament de Benic脿ssim, Vanessa Batalla, ha presentat l’activitat que s’ha programat per al pr貌xim 25 de juliol amb motiu de la campanya de visibilitzaci贸 de la lluita contra la viol猫ncia de g猫nere, “Tots els 25 s贸n 25 de novembre”. En este cas, la regidoria d’igualtat ha planificat la impartici贸 d’un taller de defensa personal per a dones.

El taller est脿 coorganitzat amb l’Associaci贸 de Taekwondo de Benic脿ssim i ho impartiran professors de l’associaci贸 amb alta qualificaci贸, com s贸n: Fernando Zabini (Instructor Internacional d’Arts Marcials, V Donen Taekwondo ITF), Matteo Congiu (Instructor de Taekwondo II Donen Self Defense), Sebastian Jancik (Lic en Educaci贸 F铆sica i Cinta Negre de Karate) i Saray Gilavert (Monitora de Taekwondo Poliesportiu Benic脿ssim i medalla d’or de combat Barcelona Open 2017).

Batalla ha recordat que “esta campanya es va desenvolupant des de principis d’any amb l’objectiu que la lluita contra la viol猫ncia contra les dones no s’oblide o se circumscriga a un sol dia a l’any o quan guardem un minut de silenci per alguna v铆ctima. Hem d’actuar cada dia; anticipar-nos amb la prevenci贸 i visibilitzar que la lluita contra la viol猫ncia no 茅s solament de les administracions, sin贸 de tota la societat. Tots podem ajudar a les dones que pateixen algun tipus d’agressi贸, denunciant-ho, posant-ho en coneixement de la policia i, per descomptat, donant suport a les dones, encara que siga animant-los a denunciar. Ning煤 ha de quedar-se de bra莽os plegats i pensar que a ell o ella, a莽貌 no li toca; perqu猫 quan agredeixen a una dona, ens agredeixen a totes.”

“En este mes de juliol hem decidit fer un taller actiu de defensa personal que permeta les dones tenir algunes eines per a defensar-se en cas d’agressi贸 i poder escapar d’un atac directe, ha explicat Vanessa Batalla. A m茅s, en altres ocasions que s’ha celebrat, ha tingut molt bon acolliment i creiem que ara a l’estiu, fent-ho en un entorn com la platja, pot ser una activitat atractiva per a moltes dones que v茅nen a estiuejar al nostre municipi, a m茅s de les ve茂nes i residents”.

El taller tindr脿 lloc dimarts que ve 25 de juliol a les 19:30 hores en la platja d’Heliopolis, al costat de la Biblioteca del Mar. La participaci贸 茅s gratu茂ta i no necessita inscripci贸, solament acudir a la cita en el lloc d’impartici贸.

A m茅s, la regidora ha ressaltat que el taller s’impartir脿 no solament en castell脿 i valenci脿, sin贸 tamb茅 en angl猫s perqu猫 tamb茅 les dones que ens visiten de fora, puguen comprendre millor els consells i els moviments a executar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.