Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim posa fi a deu dies de festa per Sant Tomàs de Villanueva

Benicàssim posa fi a deu dies de festa per Sant Tomàs de Villanueva

Un correfocs i un castell de focs piroaquàtic van tancar ahir a la nit els festejos en honor al patró de l’església.

Benicàssim va encarar ahir l’última jornada festiva en honor a Sant Tomàs de Villanueva. El so de les vespes i lambretas van prendre ahir al matí la zona de Torre Sant Vicent amb motiu de la huitena concentració que organitza el Club Benivespa.

El públic infantil, per part seua, també es va desplaçar al litoral, però en este cas a la platja Almadrava, on s’ha celebrat el concurs de castells d’arena organitzat per Jota’s i amb la col·laboració de l’ajuntament.

Arribades les 13.30 hores, el passeig Pérez Bayer va acollir l’última entrada i ha tingut com a protagonistes els caps de bestiar de la ramaderia de Josefa Escrig, Gns. Bellés. Els actes taurins van continuar a la vesprada amb el desafiament taurí entre les ramaderies d’Alba Atenea i Fernando Mansilla, que va tenir lloc en el recinte taurí a partir de les 17.30 hores.

Després dels actes taurins, el municipi de Benicàssim es va preparar per a donar per finalitzades les festes en honor al patró de l’església, i ho va fer amb un correfocs que va començar en la plaça de l’Estació fins a la platja Torre Sant Vicent a càrrec de la cua Els Dimonis de la Plana i amb la col·laboració de la colla Els Déus del Foc de Benicàssim. Després de l’arribada a la platja es va disparar un castell de focs piroaquàtic i amb això el municipi posarà el punt final a deu dies de festa per Sant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.