Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim recobra la seua activitat habitual després de deu dies de festa

Benicàssim recobra la seua activitat habitual després de deu dies de festa

El desmuntatge de les casetes en el recinte firal va començar ahir al matí.

Després de deu dies de festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva, el municipi de Benicàssim va començar a recuperar ahir el seu aspecte i activitat habitual. L’aparcament al costat del passeig Pérez Bayer ha sigut el centre neuràlgic de les festes en acollir el recinte firal i el recinte taurí; és per això que les labors de neteja s’han intensificat i ja ha començat el desmuntatge de les casetes. En este cas, i tal com es va establir en els plecs per a la instal·lació de casetes en el recinte firal, totes les instal·lacions corresponents a les festes, quedaran desmuntades abans de demà dimecres 2 d’octubre, sent obligació de l’adjudicatari deixar els terrenys ocupats en el seu estat primitiu.

Així mateix, la neteja de la zona per part d’operaris municipals també s’ha intensificat amb l’objectiu que les conseqüències dels actes festius no suposen cap problema en el desenvolupament diari de les activitats comercials o socials del municipi.

Quant al balanç d’estos deu dies de festes, el regidor responsable, Arturo Martí, ha indicat que “la participació en actes tan populars com el sopar de pa i porta o el repartiment de ‘tombet de bou’ ha sigut elevada” i pel que fa a les novetats que s’han incorporat en el programa festiu d’enguany, Martí ha comentat que “estem molt contents amb la resposta rebuda per part de veïns, penyes, associacions i visitants que han aconseguit que novetats com les primeres carreres d’Actuacions Boges foren un èxit de participació”. És per això que des de la regidoria ja s’està pensant com continuar potenciant este tipus d’actes nous que, “aconsegueixen una major implicació de les penyes i, per tant, que la col·laboració entre consistori i les penyes siga molt més estreta i positiva, i amb l’objectiu marcat d’aconseguir unes festes més participatives i plurals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.