fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim reobri el mercat setmanal del dijous amb nova ubicaci贸

Benic脿ssim reobri el mercat setmanal del dijous amb nova ubicaci贸

El carrer Joan Carles I acollir脿 el mercat amb totes les mesures de seguretat sanit脿ria.

Benic脿ssim reobrir脿 este dijous el mercat setmanal amb nova ubicaci贸. L’ajuntament ha estat treballant per a buscar un nou espai d’acord amb les recomanacions sanit脿ries exigides pel Ministeri i Generalitat. A partir del 21 de maig el mercat setmanal passar脿 a situar-se al carrer Joan Carles I, en la via que discorre paral路lela a l’avinguda Barcelona, en l’acc茅s nord al barri antic. Amb una superf铆cie de 2.500 m虏, la nova ubicaci贸 possibilita la col路locaci贸 dels llocs d’alimentaci贸 i primera necessitat, amb totals garanties de seguretat i dist脿ncies. Com ha explicat la regidora de Mercats, Vanessa Batalla, “en compliment a les mesures establides en l’ordre ministerial per a la Fase 1, els mercats ambulants han de limitar-se al vint-i-cinc per cent dels llocs habituals o autoritzats i este n煤mero cobreix el total de llocs d’alimentaci贸 autoritzats”.

Quant a les mesures de seguretat, el recinte disposar脿 d’un tancament perimetral, amb un acc茅s d’entrada i un altre d’eixida per a controlar l’aforament perm茅s, i tant clients com venedors hauran d’utilitzar les mesures de protecci贸 i higiene indicades. Tamb茅 s’han habilitat llocs d’aigua necessaris per a complir amb la normativa i tant abans com despr茅s de la celebraci贸 del mercat es procedir脿 a una neteja i desinfecci贸 profunda del recinte.

Aix铆 mateix, s’ha establit 2,5 metres en la dist脿ncia entre cada lloc i de 2 metres entre els clients. Solament el venedor podr脿 manipular la mercaderia, s’hauran de posar elements de separaci贸 entre el g猫nere i els compradors i s’atendr脿 un client per treballador. Quant a l’horari, es mant茅 el mateix fins ara, 茅s a dir, de 8 a 14 hores.

L’alcaldessa, Susana Marqu茅s, ha afegit que la nova ubicaci贸 “compta amb totes les mesures de seguretat sanit脿ria i durant la celebraci贸 del mercat es vigilar脿 el control de l’aforament i que tant clients com venedors complisquen amb la normativa perqu猫 la volta del mercat siga segura”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.