fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim repartix mil racions de tombet de bou en l’equador de les festes

Benicàssim repartix mil racions de tombet de bou en l’equador de les festes

Al voltant de 600 socis de la Garrofera van participar en el tradicional berenar d’ahir a la vesprada.

Benicàssim ja ha passat l’equador de les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva i ho ha fet amb la gastronomia com a gran protagonista. El recinte firal va congregar ahir a centenars de veïns que van gaudir d’un plat de tombet de bou. La reina infantil, Marina Pauner, i la seua cort d’honor van ser les encarregades d’iniciar el repartiment de tombet de bou per a mil persones. A l’acte tampoc van faltar l’alcaldessa, Susana Marqués, l’edil de Festes, Arturo Martí, i part de la corporació municipal.
La jornada festiva va continuar amb una de les novetats d’estes festes: la primera Fira de la EducAcción. La plaça de la Constitució va acollir tallers i jocs i la primera fira d’esta edició va comptar amb la participació de Kids&Us Benicàssim, Club d’Artística Benicàssim, Aula Réggia, Gimnasio Benisport, Triwy, Kumon, Esmube, Bec, Arché Academy, Kilkenny, Britannia Centro de Idiomas i Centro Educativo Mediterráneo.

La piscina municipal va ser un altre espai que va acollir activitat festiva amb la celebració d’un inflable lúdic infantils i activitats com pintacaras o globoflexia, així com una màster class de zumba.

L’Associació La Carta Daurada per part seua, va celebrar a la vesprada una jornada de portes obertes i, a les 18 hores, els socis i les sòcies de l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera van participar en el tradicional berenar sopar. La plaça de les Oliveres va congregar al voltant de 600 persones en l’acte de germanor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.