fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim trasllada el so de la Setmana Santa als balcons

Benicàssim trasllada el so de la Setmana Santa als balcons

La confraria del Santo Sepulcro i la de Nuestro Padre Jesús Nazareno organitzen dos tamborradas per a Dijous i Divendres Sant.

La confraria del Santo Sepulcro i la confraria de Nuestro Padre Jesús Nazareno de Benicàssim s’han unit perquè el so característic de la Setmana Santa estiga present en el municipi. L’objectiu de totes dues germandats és commemorar a colp de tambor des dels balcons dos dels actes més significatius de la Setmana Santa a Benicàssim, com són la tamborrà de Dijous Sant i la processó del Sant Soterrament en la nit de Divendres Sant. Per això, el dijous 9 a les 20.30 hores, els confrares eixiran als seus balcons per a realitzar a l’uníson el toc provincial.

Els participants estaran connectats per videotrucada per a coordinar l’inici del toc. Amb este acte, el municipi s’omplirà del característic so del Dijous Sant amb motiu de la tamborada que congrega cada any a més d’una desena de confraries procedents de tota la província. I un altre dels moments més emotius d’estes festes religioses és la processó del Sant Soterrament durant la nit del Divendres Sant. Un acte que el vent ja va obligar a suspendre l’any passat i per a esta ocasió els confrares eixiran als seus balcons a tocar els tambors a partir de les 22.00 hores.

Amb estos actes, les dues confraries volen mantenir viu l’esperit de la Setmana Santa enmig de l’estat d’alarma i els seus tambors sonaran amb més ganes que mai per a combatre units al COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.