fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana acull el divendres 30 de setembre el cinqu茅 concert de la gira de grups i cantants de la prov铆ncia organitzada per la Diputaci贸 de Castell贸

Borriana acull el divendres 30 de setembre el cinqu茅 concert de la gira de grups i cantants de la prov铆ncia organitzada per la Diputaci贸 de Castell贸

Les actuacions, que tindran lloc en el Port de Borriana, comen莽aran a les 19.00 hores de la m脿 de Patxi Ojana, per a seguir amb Anora Kito, Blackfang i Puk 2.

La Diputaci贸 de Castell贸 repr茅n els concerts pel territori, amb motiu del seu 200 aniversari, amb una nova cita a Borriana aquest divendres 30 de setembre. Despr茅s d’arrancar a Argelita el 29 de juliol, la gira de concerts de grups i cantants de la prov铆ncia, organitzada per l’脿rea de Joventut de la Diputaci贸 de Castell贸, arriba a Borriana, on actuaran de manera gratu茂ta Patxi Ojana, Anora Kito, Blackfang i Puk2.

La cita ser脿 al Port de Borriana i comen莽ar脿 a les 19.00 hores de la m脿 de Patxi Ojana. Despr茅s d’ella pujaran a l’escenari Anora Kito (19.45 h), Blackfang (20.30 h) i Puk 2 (21.15 hores).

Aquesta iniciativa compta amb un total de set concerts en set municipis de la prov铆ncia. Cadascun d’ells compta amb quatre actuacions, la qual cosa fa que participen un total de 28 grups i solistes de les nostres comarques, augmentant el valor i prestigi musical de Castell贸. Cal destacar que tots els concerts s贸n d’acc茅s gratu茂t.

Despr茅s de Borriana, la gira seguir脿 el seu rumb el dissabte 1 d’octubre a Sant Joan de Mor贸. En aqueixa ocasi贸 pujaran a l’escenari Santi Campos, Miss Black Emotion, Carmen Manila i Ander Toys.

El cicle de concerts acabar脿 a Soneja el 8 d’octubre amb les actuacions de Nadia Sheikh, The Wonder Band, Hot Coyotes i Pleasant Dreams.

Leave a Reply

Your email address will not be published.