fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana 脿mplia l’agenda de propostes per als joves per al primer trimestre de l’any

Borriana 脿mplia l’agenda de propostes per als joves per al primer trimestre de l’any

La programaci贸 inclou cursos de manipulador d’aliments, monitor de menjador escolar, tallers d’escacs i un grup de competici贸 de rob貌tica, entre d鈥檃ltres.

L’Ajuntament de Borriana, a trav茅s de la Regidoria de Joventut que dirigeix Llu茂sa Monferrer, 脿mplia l’agenda de propostes per als joves per al primer trimestre de l’any. D鈥檃questa manera, inclou un curs de manipulador d’aliments, tallers d’escacs, un curs de monitor de menjador escolar, un grup de competici贸 de rob貌tica, un taller d鈥橭DS, el programa JOOP, un curs de necessitats educatives especials, el programa Vives Emplea i la programaci贸 participativa de Casal Jove Obert.

La regidora de Joventut, Llu茂sa Monferrer, ha manifestat que una vegada m茅s, des del govern municipal 鈥渧olem oferir la possibilitat que els i les joves tinguen una 脿mplia oferta d’activitats formatives i l煤diques amb metodologies i horaris flexibles, continguts de qualitat i docents professionals鈥.

Manipulador d’aliments

El curs de manipulador d’aliments es realitzar脿 el 14 de mar莽 de 16.30h a 19.30h en el Casal Jove de Borriana. Els interessats poden inscriure’s en <formacionydietetica@gmail.com> enviant nom, cognoms i tel猫fon de contacte, a un preu de 30鈧. Es Pot trobar m茅s informaci贸 en Formaci贸 Diet猫tica Teresa Ventura en el 657 450 750.

Grup de competici贸 rob貌tica

A m茅s, s’ofereix un grup de competici贸 de rob貌tica els dissabtes d’11h a 13h que comen莽ar脿 dissabte que ve 11 de mar莽. Aix铆, els xiquets entre 6 i 16 anys poden xalar d’aquesta oportunitat per a passar-s鈥檋o b茅 i aprendre sobre la rob貌tica i la programaci贸. Els interessats poden apuntar-se al Casal Jove o en <https://bit.ly/3laksxx>.

Casal Jove Obert

D鈥檃ltra banda, es continuar脿 duent a terme la programaci贸 oberta i participativa de Casal Jove Obert cada divendres en horari de 17.30h a 20h, amb la possibilitat d’ampliar i modificar aquest horari si ho demanden els joves participants. Quant a horaris i la programaci贸, es poden enviar les propostes a trav茅s del formulari <https://bit.ly/3jjtsti>.

Vives Emplea

El programa gratu茂t de Vives Emplea d’Acci贸 Contra la Fam comen莽ar脿 la primera edici贸 el pr貌xim 21 de mar莽 a Borriana. Es tracta d’un programa de busca d’ocupaci贸 que inclou sessions grupals d’ocupabilitat, acompanyament individual, visites i contacte amb empreses, tallers competencials oferits per experts/as, p铆ndoles d’estil de vida saludables, taller de compet猫ncies digitals, participaci贸 en f貌rums i esdeveniments, i molt m茅s.

El programa es realitzar脿 en format semipresencial. Les persones interessades poden realitzar la inscripci贸 i trobar m茅s informaci贸 en <rmchulilla@accioncontraelhambre.org>, 616 740 371 o <www.vivesemplea.org>.

Taller ODS

El Casal Jove de Borriana acollir脿 els propers dijous 23 i 30 de mar莽 un taller ODS per a joves a les 17.30h. A m茅s, es realitzar脿 una tercera sessi贸 en el mateix horari el 20 d’abril. Des de l’ONG Pankara es far脿 una escolta activa amb els joves, perqu猫 els conten la seua perspectiva i les seues idees sobre el que es podria fer en el dia a dia per a cuidar el planeta. Tamb茅 realitzaran activitats amb v铆deos sobre sostenibilitat i hi haur脿 premis.

Curs Monitor/a Menjador Escolar

Aquesta programaci贸 es completa amb un curs de monitor de menjador escolar que es dur脿 a terme del 25 de mar莽 al 29 d’abril, cada dissabte de 10h a 14.30h i de 15.30h a 18.30h. La duraci贸 del curs s贸n 30 hores presencials al Casal Jove i el cost 茅s de 75鈧. Les persones interessades poden inscriure’s en <casaljoveborriana@gmail.com> o en el 964 591 692. M茅s informaci贸 en <acentoescuelaanimadores.com>.

Curs Necessitats Educatives Especials

En aquesta mateixa l铆nia, s’ofereix un curs sobre Necessitats Educatives Especials del 6 al 27 de maig, cada dissabte en horari de 10h a 14.30h i de 15.30h a 18.30h. La duraci贸 del curs 茅s de 30 hores presencials al Casal Jove i el cost 茅s de 75鈧. Les persones interessades poden inscriure’s en <casaljoveborriana@gmail.com> o al 964 591 692. M茅s informaci贸 en <acentoescuelaanimadores.com>.

Taller d’escacs

El Casal Jove de Borriana ofereix un Taller d’Escacs per als nivells d’iniciaci贸 i avan莽at, organitzat pel Club Escacs Borriana amb la col路laboraci贸 de l’Ajuntament. El taller es realitza cada divendres al Casal Jove amb una formaci贸 que permetr脿 l’alumnat iniciar-se o avan莽ar en aquesta activitat l煤dica i esportiva. En total hi haur脿 tres grups, dos grups d’iniciaci贸 i un grup avan莽at.

A m茅s, cal destacar que la pr脿ctica d’un esport com els escacs estimula diverses capacitats com ara la concentraci贸, incentiva la creativitat i la imaginaci贸 i, per descomptat, estimula i serveix de gran entrenament per a la mem貌ria. Tamb茅, ajuda els xiquets i xiquetes a acceptar les regles, assumir les conseq眉猫ncies dels propis actes, millora la comprensi贸 dels altres i ajuda en la capacitat per a afrontar situacions de dificultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.