fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana celebra l’inici de la seua Setmana Santa amb el Preg贸 en la parr貌quia de Maria Auxiliadora.

Borriana celebra l’inici de la seua Setmana Santa amb el Preg贸 en la parr貌quia de Maria Auxiliadora.

Salvador Dom茅nech ser脿 l’encarregat d’anunciar la celebraci贸 religiosa en l’acte d’aquesta vesprada.

La Germanor del nostre Pare Jes煤s en l’Hort 茅s l’encarregada enguany de l’organitzaci贸 del Preg贸 ha triat com a pregoner de la Setmana Santa de 2016 a Salvador Dom茅nech, conegut confrare i col路laborador en diferents esdeveniments culturals i religiosos en la ciutat, sobretot entre el col路lectiu faller.

Aquesta vesprada, a les 19.30 hores, i despr茅s de la Missa i el Preg贸, l’orquestra de l鈥橝grupaci贸 Filharm貌nica Borrianenca, sota la direcci贸 de Victor Yus脿, i la Coral Carnevale seran els encarregats de posar el fermall musical en la parr貌quia de Maria Auxiliadora.

A difer猫ncia d’altres anys, el calendari de les festes josefins i la Setmana Santa es solapen. Aix铆 doncs, el calendari de processons es modificar脿 en el seu inici, amb la supressi贸 de la process贸 la Germanor del Crist del Mar, que coincideix en la vespra del dia de Sant Josep.

Els actes arrancaran el Diumenge de Ramos, 20 de mar莽, amb la process贸 matinal de la imatge de l’Entrada Triomfal de Jes煤s a Jerusalem (la borriquilla) i a la vesprada amb la de la Santa Fa莽. La process贸 de la Germanor del nostre Pare Jes煤s en l’Hort tamb茅 eixir脿 al carrer el diumenge, per貌 abans de la celebraci贸 de la process贸 de la Santa Faz.

La setmana seg眉ent a les festes falleres, el dilluns processionar脿 el Sant铆ssim Ecce Homo, el dimarts ser脿 el torn de la Pietat i el dimecres la Verge dels Dolors. Finalment, el Divendres Sant totes les confraries eixiran al carrer per a acompanyar al Sant Sepulcre en la process贸 del Sant Enterrament. Finalment, el Diumenge de Resurrecci贸, a primera hora del mat铆, tindr脿 lloc la process贸 de la Trobada Gloriosa entre la imatge de Crist Ressuscitat i la Verge dels Dolors

Leave a Reply

Your email address will not be published.