fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana inicia el nou taller d’ocupaci贸 per a dones en la seua aposta per l’ocupabilitat

Borriana inicia el nou taller d’ocupaci贸 per a dones en la seua aposta per l’ocupabilitat

El programa mixt d’ocupaci贸 i formaci贸 Taller d鈥橭cupaci贸 per a Dones 2022 compta amb un pressupost de m茅s de 260.000 euros.

En la seua aposta per l’ocupabilitat dels i les borrianenques, l’Ajuntament ha iniciat un nou taller dirigit a dones amb l’objectiu d’incrementar l’ocupabilitat de dones de 18 o m茅s anys i facilitar-ne aix铆 la inserci贸 laboral, combinant l’aprenentatge d’un ofici amb el treball real, amb la realitzaci贸 d’obres o la prestaci贸 de serveis d’utilitat p煤blica o d鈥檌nter茅s social.

El taller d’ocupaci贸 per a dones de Borriana imparteix el certificat de professionalitat de nivell 2 denominat 鈥淎tenci贸 sociosanit脿ria a persones en el domicili鈥 i les persones contractades faran treballs de suport al Servei d’Ajuda a Domicili de l鈥橝juntament de Borriana. El pressupost total de taller 茅s de 266.354,40 鈧, dels quals 251.354,40 鈧 s贸n aportats per Labora i 15.000,00 per l鈥橝juntament de Borriana.

En aquest sentit, la regidora de Pol铆tiques Actives d’Ocupaci贸, Esther Meneu, ha ressaltat que 鈥渄es d’aquesta Regidoria sempre hem cregut en el potencial de les borrianenques, en el seu talent i comprom铆s鈥. 鈥淎quests tallers s贸n una gran oportunitat per a formar-se i facilitar-ne la inserci贸 laboral鈥, ha afegit l’edila.

Amb una durada de 12 mesos, el taller finalitzar脿 el 30 de novembre de 2023 i durant aquest per铆ode les 10 alumnes participants s贸n contractades per l’Ajuntament de Borriana i reben una retribuci贸 equivalent al salari m铆nim interprofessional vigent en 2022 (1.121 鈧 mensuals). L’horari de treball 茅s de 7.30h a 15h de dilluns a divendres i les classes s’imparteixen en el Centre Municipal de Formaci贸 del cam铆 Xamussa (antic escorxador).

En aquest sentit, l’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local (AEDL), a trav茅s d’aquests tallers pret茅n que aquestes persones puguen adquirir nous coneixements i habilitats per a reincorporar-se al mercat laboral. Al mateix temps, es dur脿 a terme un taller d’ocupaci贸 dirigida a persones desocupades en general, tamb茅 majors de 18 anys, en qu猫 s’impartiran els certificats de professionalitat: 鈥淥peracions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinform脿tics鈥 i 鈥淥peracions auxiliars de serveis administratius i generals鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.