fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana obri el seu Mediterr脿nia Pop Up Market a l’Arenal amb els productes de fins a 40 comer莽os locals

Borriana obri el seu Mediterr脿nia Pop Up Market a l’Arenal amb els productes de fins a 40 comer莽os locals

Malgrat que durant tota la jornada la meteorologia amena莽ava amb aiguar la inauguraci贸, l’ambient mediterrani s’ha imposat davant un cap de setmana ple d’expectatives comercials.

La regidora de Comer莽 de l’Ajuntament de Borriana, Maria Romero, ha encap莽alat al costat de l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la representaci贸 oficial que avui s’ha despla莽at fins a la zona de l’Arenal per a participar de l’acte d’inauguraci贸 del II Mediterr脿nia Pop Up Market. Tal com ja es va explicar durant la presentaci贸 de l’esdeveniment realitzada a principis de setmana, tant la Federaci贸 de Comer莽 de Borriana com la mateixa regidoria, 芦hem volgut programar una jornada m茅s que el passat any, vist que va haver-hi tanta pres猫ncia de p煤blic que vam creure convenient obrir ja el divendres i mantenir els horaris d’obertura durant el dissabte i el diumenge i oferir m茅s possibilitats a les persones que decidisquen visitar-nos禄.

Per segon any consecutiu, el lloc privilegiat que s’ha escollit per a la celebraci贸 de la Mediterr脿nia Pop Up Market ha sigut la zona ocupada per l’antic c脿mping de l’Arenal, ja que com han explicat des de l’organitzaci贸 芦tant la possibilitat d’aprofitar les ombres dels arbres, com les facilitats oferides pel consistori a l’hora d’habilitar i poder disposar de possibilitats com la de la llum o l’aigua han fet que no hi haja un lloc millor禄.

Aix铆, durant la vesprada, tant la representaci贸 municipal com el p煤blic assistent ja han pogut gaudir de les peculiaritats i oferta especial del Mediterr脿nia Pop Up Market. D’una banda, s’ha millorat i encara suposa un millor acolliment per al p煤blic, la decoraci贸 i tematitzaci贸 de l’ambient de la fira, que enguany ha triat els motius tropicals i selv脿tics, a m茅s de la decoraci贸 floral per aconseguir un aut猫ntic ambient mediterrani i refrescant. Tal com explica el concepte Pop Up Market, prop de quaranta comer莽os i tendes de Borriana han traslladat les principals novetats en moda, decoraci贸, sabateria i tot tipus d’articles que durant tot el cap de setmana faran passar i adquirir a centenars de persones que s’acosten fins a la platja de l’Arenal. Com conclo茂a despr茅s de la inauguraci贸 la regidora de l’脿rea, Maria Romero, 芦estem conven莽udes que ni tan sols l’amena莽a de pluja que hem tingut avui far脿 que el p煤blic es tire arrere, ja que si avui hem aconseguit citar a tanta gent, estem segures que tant el dissabte com el diumenge l’objectiu de donar a con猫ixer el comer莽 de Borriana i oferir els seus millors productes, quedar脿 complit禄.

Ser脿 durant les dues jornades del cap de setmana quan els i les assistents puguen gaudir de tota la varietat d’activitats i propostes del Mediterr脿nia Pop Up Market, que van des dels tastos gastron貌mics, a tallers per a xiquets i xiquetes, actuacions musicals o les diferents zones tem脿tiques de la fira, com la chill-out per al descans i l’escolta de m煤sica, o la de show-cooking. Aix铆, la multitudin脿ria inauguraci贸 d’esta segona edici贸, tan sols 茅s 芦l’aperitiu pel qual esperem que siga un cap de setmana de potenciaci贸 del nostre comer莽 local i de descobriment per part del p煤blic assistent de la infinitat de possibilitats de compres i entreteniment que ofereix el Mediterr脿nia Pop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.