fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana premiarà els millors aparadors del concurs de Falles 2022

Borriana premiarà els millors aparadors del concurs de Falles 2022

L’Ajuntament ha convocat el concurs per a promoure i incentivar l’aparadorisme en els comerços del municipi.

L’Ajuntament de Borriana ha convocat un any més, previ a l’arribada de les festes josefinas, el concurs d’aparadors de Falles de Borriana. En aquesta edició 2022, s’han establit dos modalitats: aparador xicotet i aparador gran, i els premis en metàl·lic són de 300 euros per al primer premi i de 250 euros per a cada accèssit, en les dos categories.

Tal com explicava la regidora de Falles i de Comerç, Sara Molina, “és una manera de premiar la implicació de les persones comerciants a l’hora de dissenyar un aparador propi i purament faller”, i ha explicat que poden participar en el concurs tots els comerços de Borriana, amb independència de l’activitat comercial que desenvolupen.

Per a Sara Molina, el comerç representa “un sector econòmic important a Borriana” i aquests premis en metàl·lic, ha assegurat, suposen “un incentiu més per a promoure l’aparadorisme en els comerços del municipi, amb la finalitat de fer més atractiva l’oferta de béns i serveis dels comerços locals, amb la qual cosa es busca un augment de la demanda dels consumidors durant les festes de Falles”.

Modalitats i característiques

Els aparadors poden inscriure’s en el concurs en una de les dos modalitats, xicotet, dirigit a establiments amb aparadors inferiors o iguals a 2 metres lineals, i gran, per a establiments amb aparadors superiors a 2 metres lineals.

La decoració dels aparadors, de composició lliure, ha d’estar relacionada amb les festes de Falles i el criteri que guiarà al jurat per a la concessió dels premis serà la innovació quant a la presentació del conjunt, l’elaboració artesanal i l’originalitat.

A més, Els aparadors que participen en aquest concurs han d’estar acabats el dilluns 7 de març a partir de les 10 hores, i els premiats hauran de continuar muntats fins al dia 19 de març de 2022, com a mínim.

Sol·licituds i premis

Les sol·licituds per a participar en el concurs es presentaran en el Registre electrònic de l’Ajuntament de Borriana, d’acord amb el procediment establert: “Concurs d’aparadors 2022”, en imprès normalitzat disponible en el web tauler d’anuncis, fins al dijous 3 de març.

Tant la modalitat d’aparador gran com la d’aparador xicotet compten amb un primer premi de 300 euros, i dos accèssits de 250 euros, al millor treball artesanal i a l’originalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.