fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana prepara alternatives a la cavalcada de Reis perquè la màgia arribe novament als xiquets i xiquetes

Borriana prepara alternatives a la cavalcada de Reis perquè la màgia arribe novament als xiquets i xiquetes

L’Ajuntament està treballant en les activitats que substituiran la Cavalcada 2021 per adaptar-les, amb els Reis d’Orient com a protagonistes, i garantir les mesures higienicosanitàries i de seguretat.

Davant les previsibles restriccions que s’hauran de dur a terme en els pròxims mesos de desembre i de gener, l’Ajuntament de Borriana ha decidit avançar-se per a començar a preparar les activitats que substituiran la Cavalcada de Reis 2021 i adaptar-les, amb els Reis d’Orient com a protagonistes, “perquè la màgia arribe als xiquets i a les xiquetes”, garantint les mesures higienicosanitàries i de seguretat.

Així ho ha manifestat la regidora delegada de Festes i Joventut, Lluïsa Monferrer, que ha precisat que des del consistori “no podem organitzar la cavalcada per motius obvis de seguretat i per a evitar aglomeracions, però estem en disposició de celebrar activitats i esdeveniments els dies previs als Reis Mags perquè l’activitat no perda sentit”. En aqueixa línia, ha matisat, l’Ajuntament està tractant que qualsevol xiquet o xiqueta des de sa casa “puga sentir que els Reis Mags estan a prop”.
Lluïsa Monferrer ha destacat que l’objectiu, “en este any tan especial”, és que la nit de Reis “siga molt més especial que mai per als més xicotets i que siga inoblidable”. Per a això, “cal posar-hi imaginació i esforç, i activar tots els mecanismes administratius disponibles al nostre Ajuntament perquè Nadal i Reis arriben a tots els borrianencs i les borrianenques, especialment als més menuts”, ha apuntat.

La regidora delegada de Festes està treballant per a definir les activitats a desenvolupar a Borriana, perquè segons el seu parer, “encara que estem immersos en una gran pandèmia, la il·lusió dels xiquets no pot veure’s afectada i menys encara en esta nit tan especial”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.