fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana presenta la programació de Misericòrdia que conjuga tradició i novetats per a seguir augmentant la participació

Borriana presenta la programació de Misericòrdia que conjuga tradició i novetats per a seguir augmentant la participació

L’edil de Festes de l’Ajuntament, Lluïsa Monferrer destaca en la roda de premsa de presentació “la combinació dels actes tradicionals de Misericòrdia amb l’ampliació d’activitats per a tot tipus de públic”.

Divendres que ve, 2 de setembre, s’iniciaran les festes en honor a la patrona de Borriana, la Mare de Déu de la Misericòrdia, amb els primers actes oficials que serviran amb tret d’eixida a nou dies replets d’activitats, festejos i actes que la regidora de l’àrea municipal de Festes ha volgut presentar de forma oficial. Lluïsa Monferrer ha donat alguns detalls sobre les principals novetats que enguany arribaran a Borriana, destacant que “una vegada més hem intentat complir amb les expectatives que els veïns i veïnes de la nostra ciutat tenen respecte a les festes de la Misericòrdia, així que el nostre objectiu ha sigut ampliar al major nombre i tipus de públic possible els actes que programem per primera vegada”. Monferrer ha matisat des d’un principi que “creiem que la combinació dels actes més tradicionals de les nostres festes amb la incorporació de noves propostes i l’ampliació d’activitats per a xiquets i majors és la fórmula idònia perquè la participació siga cada vegada major i la satisfacció dels participants en cada acte vaja en augment”.

Durant el transcurs de la roda de premsa, Monferrer s’ha centrat a explicar les novetats que s’incorporen respecte a anys anteriors en la programació de les festes de la Misericòrdia. Així, ha assenyalat que “un dels principals objectius era el d’ampliar l’oferta ja existent per a públic infantil, així que si en anys anteriors la programació per a xiquets i xiquetes es limitava a un dels dos caps de setmana, enguany hem volgut que en tots dos hi haja oferta per a ells”. El mateix succeeix amb els actes destinats a la gent gran de Borriana, ja que com ha explicat Monferrer “normalment es limitava l’acte al primer dia de festes amb el ball de la tercera edat, i enguany també podran gaudir d’actes durant el segon dels caps de setmana”.

Una altra de les grans novetats que des de la regidoria s’espera que concentre a un gran nombre d’assistents, és la primera gimcana de les penyes, que arribarà a Borriana el dimecres dia 7 “i que hem decidit incorporar al programa en comprovar l’èxit que tenen aquest tipus d’iniciatives en altres localitats. Totes les penyes que vulguen participar poden inscriure’s en l’Ajuntament, i estem segurs que serà un gran èxit de participació”. De la implicació i el treball conjunt entre penyes i regidoria també ha sorgit la Festa Interpenyes que tindrà lloc la matinada del dissabte dia 3, i que tal com ha declarat Monferrer “és un bon exemple de l’esforç conjunt entre penyes i consistori, que acaba fent possible que durant una setmana tinguen lloc a Borriana prop d’un centenar d’actes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.