Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana proposa a les famílies activitats esportives, lúdiques, i culturals en les vacances escolars nadalenques

Borriana proposa a les famílies activitats esportives, lúdiques, i culturals en les vacances escolars nadalenques

El taller Educachef i la fira d’entreteniment Burisplay els dies 26 i 27 de desembre, en la Llar Fallera.

Les vacances escolars estaran acompanyades a Borriana de nombroses activitats lúdiques, esportives i culturals, organitzades per l’Ajuntament per al gaudi dels xiquets i les xiquetes del municipi i també de les seues famílies.

Entre les propostes en les quals s’han coordinat les regidories de Comerç, Esports i joventut, cal destacar una nova edició de la fira d’entreteniment Burisplay, el taller Educachef, les jornades Multiesportives, espectacles de màgia, i animació musical i marionetes al carrer.

Així, el dia 23 de desembre, començarà amb la visita del Pare Noel al carrer Sant Vicent de 17.30h a 20.30h i en què els xiquets i xiquets podran fotografiar-se. A més, el mateix dia està prevista una representació de màgia a càrrec del borrianenc Ivan Arribas a les 18h en el Centre Municipal de Cultura la Mercè.

El dia 24 a les 12h, la plaça Martí de Viciana acollirà un espectacle teatral de marionetes que sota el títol ‘Un conte de Nadal’ animarà el matí de la vespra de Nadal per a la delícia de les famílies.
El dia 26, segon dia de Nadal, a les 10h arrancarà el taller d’Educachef que s’allargarà fins a les 14h, perquè tots els xiquets i xiquetes tinguen l’oportunitat de gaudir d’esta activitat i sentir-se vertaders xefs al llarg del matí de divendres, per a elaborar delícies nadalenques per a després degustar-les en família.

I també el dijous dia 26 a la vesprada en la Llar Fallera començarà una nova edició de la fira d’entreteniment que la regidoria de Joventut oferix durant els dies nadalencs per als més xicotets i xicotetes del municipi, Burisplay, que comptarà amb tot tipus d’activitats i tallers, entre les quals hi haurà el castell inflable que quedarà a disposició dels presents. Burisplay s’allargarà al divendres 27 de desembre d’11h a 14h i de 16h a 20h i el dilluns 30 de 9.30h a 13.30h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.