fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana proposa activitats entretingudes per Nadal per a joves i per a totes les fam铆lies

Borriana proposa activitats entretingudes per Nadal per a joves i per a totes les fam铆lies

Torna la fira de Burisplay a la Llar fallera per a amenitzar les festes a l’espera de l’arribada dels Reis d鈥橭rient.

L’agenda de plans per a les fam铆lies que ofereix l’Ajuntament de Borriana per a les festes nadalenques, a trav茅s de la Regidoria de Joventut que dirigeix Llu茂sa Monferrer,enguany inclou la tornada del Burisplay a la Llar fallera, dos Escoletes de Nadal, tallers de cuina, espectacles infantils, m脿gia i altres activitats.

Una programaci贸 municipal que s’uneix a les propostes culturals i de l’脿rea de Comer莽 impulsades pel consistori i com a pr猫via a les previstes per a l鈥檃rribada i la benvinguda dels Reis d鈥橭rient.

La regidora de Joventut, Llu茂sa Monferrer, ha manifestat que un any m茅s des del govern municipal 鈥渧olem oferir la possibilitat que la joventut, i tamb茅 els m茅s xicotets, tinguen una 脿mplia oferta d’activitats en el per铆ode vacacional i puguen xalar de diverses activitats, tallers i entreteniment en general en aquests dies nadalencs en qu猫 ells i elles s贸n els protagonistes鈥.

Les activitats per a les fam铆lies del municipi preparades per Joventut s’estendran del 23 de desembre al 6 de gener, coincidint amb les vacances escolars. El divendres 23 de desembre es podr脿 gaudir de l’espectacle gratu茂t de m脿gia Locuras m谩gicas del mag Perete, a les 18h en el CMC la Merc猫, fins a completar aforament.

En aquest espectacle d’il路lusionisme, pensat i concebut per al gaudi de tota la fam铆lia, el mag Perete proposa un divertit espectacle amb els sorprenents jocs de m脿gia que discorren al llarg d’una cuidada posada en escena. A m茅s, el dijous 29 arribar脿 l’espectacle gratu茂t de dinosaures, Dinos, a les 18 hores al Teatre Pay脿.

Dos Escoletas

Per a facilitar la conciliaci贸 de la vida familiar, l’Ajuntament tamb茅 ha organitzat l鈥橢scoleta de Nadal, del dilluns 26 al dijous 30 de desembre que se celebrar脿 enguany al CEIP Josep Iturbi, per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys en horari de 9h a 14h, amb la possibilitat d’entrar a les 8h.

Cada dia est脿 organitzat de manera que comen莽a amb un contacontes i la resta de la jornada est脿 repartida en dos blocs, un destinat a tallers manuals i l’altre a activitats l煤diques. Les activitats s’adeq眉en per edats i encara que similars, tindran diferents graus de dificultat. Les inscripcions es formalitzaran els dies 14, 15 i 16 de desembre de 9h 14h a trav茅s del web del Casal Jove.

Paral路lelament, tamb茅 del 26 al 30 de desembre de 9.30h a 13.30h, els xiquets i xiquetes de Borriana amb edat a partir de 12 anys podran participar en l’Escoleta de rob貌tica i videojocs. Es tracta de rob貌tica educativa amb activitats innovadores i, sobretot, molt divertides, dissenyades per a desenvolupar les compet猫ncies i habilitats necess脿ries per a afrontar els reptes del segle XXI.

Per a aprendre la tecnologia d’una forma l煤dica, a trav茅s del joc, animant les persones participants a ser futurs cient铆fics, enginyers i programadors.

Les dos Escoletes, la de Nadal i la de Rob貌tica, necessiten inscripci贸, tenen places limitades i les inscripcions es poden sol路licitar ja de 9h a 14h a trav茅s del web del Casal Jove.

Divercuina

Per al mat铆 del dimarts 27 de desembre, el consistori ha previst a la Llar fallera l’activitat Divercuina Nadal que consisteix en tallers de cuina per a 60 xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys, basats en rebosteria amb taronges de Borriana que es realitzar脿 en tres torns amb 20 participants cadascun: el primer torn de 10h a 11h, el segon torn d’11.15h a 12.15h i el tercer torn de 12.30h a 13.30h. Aquesta activitat necessita inscripci贸 pr猫via a trav茅s del web del Casal Jove.

Torna Burisplay a la Llar fallera

Enguany torna una nova edici贸 del Burisplay, la fira d’entreteniment que la Regidoria de Joventut ofereix gratu茂tament durant els dies de Nadal per als m茅s xicotets i xicotetes del municipi. Ser脿 a la Llar fallera els dies 27 i 28 de desembre en horari, el dimarts 28 de 16.30h a 20.30h, i el dimecres 29 d鈥11 h a 14h i de 16h a 20h.

Comptar脿 amb 7 Monitors i amb una gran varietat d’activitats, entre les quals hi haur脿 5 inflables per edats, 1 de salt i 1 de rampa. Tamb茅 es podr脿 gaudir amb l鈥檃granadora, el Bou Texas, els cotxes a pedals dobles i triples, l’Animal Raiders i els tallers de manualitats de Nadal.

M茅s activitats

Tamb茅 el dimarts 27 al Casal Jove de 16h a 20h, es podr脿 participar en el joc cooperatiu esportiu Laser Combats, totalment inofensiu, que suposa un desafiament a les capacitats estrat猫giques i a l鈥檃drenalina, que dona com a resultat un joc en equip molt divertit.

L’agenda d’activitats de Nadal es completa amb la programaci贸 cultural espec铆fica i amb la programada des de l’脿rea de Comer莽 amb animaci贸 pels carrers per al p煤blic infantil i familiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.