fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana sorpr茅n a Fitur amb la confecci贸 i exhibici贸 d’una Creu de Maig

Borriana sorpr茅n a Fitur amb la confecci贸 i exhibici贸 d’una Creu de Maig

Una 脿mplia comitiva de Turisme, Sara Molina juntament amb 70 representants del m贸n de les falles de la ciutat, s’ha despla莽at amb autob煤s a Madrid per a mostrar la seua elaboraci贸.

Borriana ha sorpr猫s i meravellat avui a Madrid a les persones visitants i professionals de la Fira Internacional de Turisme (Fitur), amb la confecci贸 i exhibici贸 d’una Creu de Maig.

I 茅s que, una 脿mplia comitiva composta per al voltant de 70 persones i encap莽alada per l’alcaldessa, M. Josep Safont, i la regidora de Turisme, Sara Molina, i formada per representants i falleres de les diferents comissions del municipi, amb la coordinaci贸 de la Federaci贸 de Falles, s’han despla莽at esta matinada amb autob煤s a Madrid amb l’objectiu de promocionar amb una especial activitat els encants i festes de Borriana.

Per a aix貌, la comitiva ha ultimat en el recinte firal la confecci贸 d’una Creu de Maig, el resultat final del qual ha causat una 脿mplia expectativa i sorpresa entre els visitants pel labori贸s i magn铆fic treball artesanal i art铆stic d’estos monuments.

Safont ha mostrat la seua “satisfacci贸” pel desenvolupament i resultat de la iniciativa i els seus “efectes” en la Fira, tamb茅 ha agra茂t “el gran esfor莽 i el treball en benefici de promocionar el municipi”, als fallers i falleres que s’han implicat en “esta bonica aventura”.

Per part seua, la regidora de Turisme ha recordat que les Creus de Maig de Borriana estan declarades Festa d’Inter猫s Tur铆stic Provincial. Les creus s贸n elaborades per les comissions falleres tots els anys i s’exposen el primer cap de setmana de maig.

Els monuments, ha precisat, “contenen abundants motius i ornaments florals que combinen amb llums, aigua, m煤sica i moviment i cada vegada atrauen m茅s visites a la nostra ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.