fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana suspén la Fira del Llibre i el festival Borriana en Dansa

Borriana suspén la Fira del Llibre i el festival Borriana en Dansa

El regidor, Vicent Granel, assegura que l’àrea municipal de Cultura “continua treballant en la programació del segon semestre, intentant ajornar les activitats que estaven programades per a estes setmanes”.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha informat de les activitats culturals que l’Ajuntament de Borriana ha suspés per la crisi del Covid-19, després de prolongar-se l’Estat d’Alarma i el confinament fins al 26 d’abril, amb l’objectiu de contindre al màxim l’expansió del coronavirus i protegir la població.
Així, el Consistori ha decidit suspendre la Fira del Llibre, una cita clàssica i indispensable dins dels actes culturals que se celebren cada any a la ciutat i que s’havia de celebrar el primer cap de setmana de maig. Sobre este tema, Granel ha volgut agrair a les llibreries de la ciutat, al servei municipal d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI) i a la Biblioteca Municipal “tot l’esforç i el treball previ que ja s’havia realitzat de programació, coordinación i organització de les activitats”.

A més, s’ha suspés la cinquena edició de Borriana en Dansa, el festival que conjumina la tradició i cultura valencianes i que se celebra cada any al maig en el municipi, i que enguany havia d’acollir un grup de fora de l’Estat espanyol. L’edil de cultura també ha volgut donar les gràcies al Grup de Danses l’Arenilla per “la seua implicació en l’organització en esta significativa cita del calendari festiu tradicional de Borriana”.

Vicent Granel ha assegurat que l’àrea municipal de Cultura “continua treballant en la programació del segon semestre, intentant ajornar les activitats que estaven programades per a estes setmanes”, perquè “entenem que és una àrea que també s’ha vist afectada econòmicament per la crisi del Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.