fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana torna a omplir-se de color i alegria després de poder celebrar la seua Cavalcada del Ninot Infantil

Borriana torna a omplir-se de color i alegria després de poder celebrar la seua Cavalcada del Ninot Infantil

Després de la suspensió obligada en el seu moment la meteorologia, centenars de xiquets i xiquetes ixen al carrer amb les seues disfresses i carrosses per a repartir dolces i alegria entre el públic assistent.

Borriana i el món faller de la ciutat han pogut celebrar per fi la seua Cavalcada del Ninot Infantil, després que en el seu moment la pluja obligara a suspendre la cercavila en el qual, avui, centenars de xiquets i xiquetes han pogut prendre part per a convertir els carrers per les quals transcorria en una festa de color. Quan amb prou faenes passaven uns minuts de les quatre i mitja de la vesprada, i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana obria la Cavalcada, el carrer L’Escorredor començava a omplir-se de gent en les seues voreres, i encara que inicialment podia semblar que el públic era menor que en altres ocasions, a mesura que ha anat desenvolupant-se la cercavila, l’assistència ha anat creixent.

Just en el centre d’eixe carrer de L’Escorredor, la Reina Fallera Infantil de Borriana en 2018, Ana Giménez, la Cort d’Honor Infantil i les Dames de la Ciutat, així com les representants majors i la Reina Fallera, Judit Pesudo, gaudien al costat de l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la presidenta de la Junta Local Fallera i regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, del colorit i l’alegria de mares, xiquets i xiquetes en el seu pas per eixe tram inicial del recorregut, a més de les carrosses que lluïen les seues banderoles acreditatives dels premis obtinguts. En este cas, el Barri València es va fer amb el primer premi, seguida de Don Bosco que ha sigut segona i s’emportava el premi al millor Ninot, mentre que el Camí d’Onda obtenia el tercer premi en les carrosses i la Ravalera era quarta.

Entre els centenars i centenars de xiquets i xiquetes desfilant entre les diferents carrosses de cadascuna de les comissions falleres de Borriana, es podia veure a tot tipus de superherois, personatges de pel·lícules i contes clàssics, alguns que representaven a les estacions de l’any, i uns altres i unes altres que es decantaven pels diferents mitjans de transport. Eren solament alguns dels exemples de la multitud de disfresses i grups de personatges que, encara que ja a la fi d’abril, han pogut desfilar pels principals carrers de la ciutat, ja que després del seu pas per L’Escorredor, la Cavalcada del Ninot ha continuat pel carrer Encarnació per a finalitzar en la plaça 9 d’Octubre. Des d’allí, totes les persones participants en la Cavalcada s’han desplaçat fins a la Llar Fallera per com explicava la regidora de Festes Lluïsa Monferrer, «gaudir d’un berenar popular per a tots els xiquets i xiquetes participants, així com d’inflables que ens han servit per a tancar este dia de la Cavalcada del Ninot Infantil amb alegria».

Leave a Reply

Your email address will not be published.