fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana viur脿 el cap d’any des de casa amb les campanades en forma de carcasses i espectacles de focs artificials

Borriana viur脿 el cap d’any des de casa amb les campanades en forma de carcasses i espectacles de focs artificials

El dijous 31 de desembre a les 24 hores l’Ajuntament disparar脿 12 carcasses blanques des de diversos empla莽aments, simult脿niament i sincronitzades amb les 12 campanades.

L’Ajuntament de Borriana, a trav茅s de la regidoria de Falles, ha preparat unes campanades especials per a aquest dijous 31 de desembre, amb motiu de la celebraci贸 de cap d’any. Aix铆, el 31 de desembre a les 24 hores, el consistori disparar脿 12 carcasses blanques des de diversos empla莽aments, simult脿niament i sincronitzades amb les 12 campanades.

A continuaci贸, des de tres empla莽aments diferents, concretament des de la pla莽a de l鈥橦ereu, l’avinguda de Londres i la zona del Mercat de la Mar, es dispararan, alhora, tres castells de focs artificials perqu猫 siguen visibles per tota la ciutadania i puguen ser gaudits des dels habitatges i donar aix铆 la benvinguda a l’any 2021 de forma segura.

La regidora de Falles, Sara Molina, ha explicat que enguany a causa de la situaci贸 que estem vivint, des de l’Ajuntament s’ha estimat 鈥渦na forma alternativa i diferent de viure la tradicional nit de Cap d鈥橝ny i que els i les borrianenques puguen rebre el nou any amb esperan莽a, llum i color鈥.

Per a la qual cosa, Sara Molina ha animat a tots els ve茂ns i ve茂nes de Borriana a celebrar les 12 campanades des de sa casa al ritme de les carcasses, prendre gallons de clementines i eixir a les finestres, als balcons o terrasses i gaudir de l鈥檈spectacularitat dels focs artificials, tot d’una forma diferent i segura鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.